Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri!” Mirel Rădoi vrea victoria şi la Skopje, dar avertizează: ”Mai greu decât cu Islanda şi Liechtenstein”

”Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri!” Mirel Rădoi vrea victoria şi la Skopje, dar avertizează: ”Mai greu decât cu Islanda şi Liechtenstein”
Comentarii

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022.

Golurile au fost marcate de Alin Toşca în minutul 11 şi de Cristi Manea, şapte minute mai târziu. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

”Aveam nevoie de cele trei puncte, dar ca să fiu sincer, mă aşteptam ca scorul să fie mai mare. Îmi pare rău pentru băieţi pentru că avem situaţii de gol, dar ne pierdem concentrarea. Prezenţa unui atacant nu garanta nimic, dacă nu încercam să mişcăm cei trei fundaşi din zona aia. Până la urmă era de aşteptat că vor marca şi fundaşii, dar mă bucur pentru situaţiile avute, pentru încrederea pe care o avem. Dacă vom reuşi să câştigăm şi în Macedonia vom stabili cumva lucrurile pentru locul doi. A fost frumos cu fani, chiar de la imn mi s-a făcut pielea de găină. Mi-am adus aminte cum era când eram jucător. Repet, mi-aş fi dorit să mai marcăm goluri, pentru că ne era util. Grupa este echilibrată, dar următorul criteriu după numărul de puncte este numărul de goluri. Cu Macedonia va fi mai greu decât aceste două meciuri. Am văzut prima repriză cu Islanda, o echipă care şi-a impus jocul şi ritmul. Au jucători cu o calitate tehnică foarte bună, pot destabiliza apărarea.” a spus selecţionerul Mirel Rădoi, imediat după meci, la Pro Tv.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă feminină, o premieră pentru "tricolori". O brigadă din Ucraina a condus acest meci, la centru fiind Katerina Monzul, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial a fost Liudmila Telbuh. Tot pentru prima dată în România la un meci al echipei naţionale a fost activ sistemul de asistenţă video pentru arbitraj. În camera VAR s-au aflat arbitrul Ievgenii Aranovksii (Ucraina) şi arbitrul asistent Viktor Matiaş (Ucraina).

În plus, la aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arena Naţională, tricolorii au jucat având susţinerea suporterilor în tribune.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare