Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mia Khalifa şochează. Suma incredibilă pe care a câştigat-o din filmele pentru adulţi: "Atât am adunat"

Mia Khalifa şochează. Suma incredibilă pe care a câştigat-o din filmele pentru adulţi: "Atât am adunat"

Diverse

Comentarii

Mia Khalifa, fosta actriţă de filme pentru adulţi, a dezvăluit suma incredibil de mică pe care a câştigat-o în scurta ei carieră în domeniu.

Actriţa originară din Liban a jucat în filme pentru adulţi timp de doar trei luni, însă şi-a atras o mulţime de simpatizanţi, dar a avut şi neplăceri. În cadrul unui interviu, Mia Khalifa a dezvăluit cum că a primit ameninţări cu moartea din partea grupării teroriste ISIS după ce a filmat o scenă în care a fost nevoită să poarte hijab. 

Recent, Mia Khalifa a dezvăluit câţi bani a câştigat din scurta carieră de actriţă de filme pentru adulţi.

"Oamenii cred că am făcut milioane. Complet neadevărat. Am adunat aproximativ 12.000 de dolari şi nu am mai văzut niciun bănuţ apoi. Dificultatea de a găsi un loc de muncă obişnuit, după ce am renunţat la filmele pentru adulţi, a fost înfricoşătoare", a notat Mia Khalifa, într-o postare pe Twitter.

Mia Khalifa ţine cu West Ham United

Fosta actriţă de filme pentru adulţi Mia Khalifa este o mare admiratoare a echipei West Ham United. La finalul sezonului trecut, ea a asistat pentru prima oară la un meci de fotbal.

Este vorba despre partida dintre West Ham United şi Arsenal, din Premier League. Fosta starletă şi-a făcut apariţia în tribunele Stadionului Olimpic din Londra şi a susţinut-o pe West Ham, echipă de care s-a îndrăgostit de curând.

"Gata, m-am convertit! Sunt fan al fotbalului", a spus ea.

Afla mai multe despre: mia khalifa 

viewscnt
Articole similare