Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Micky Van de Ven, back to business! Radu Drăguşin revine pe banca de rezerve

Micky Van de Ven, back to business! Radu Drăguşin revine pe banca de rezerve

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin revine pe banca de rezerve după ce Micky Van de Ven s-a refăcut după accidentare.

Veste proastă pentru Drăguşin

Radu Drăguşin, fundaşul lui Tottenham, a fost titular pentru a doua oară consecutiv la Spurs: cu Fulham, scor 0-3, respectiv cu Luton Town, scor 2-1.

Se pare însă că visul frumos se termină. Motivul? Football London scrie că la meciul cu West Ham, din această seară, Micky Van de Ven  va reveni în primul 11 al lui Tottenham. Iar Drăguşin revenit pe banca de rezerve.

„Radu Drăguşin a avut un joc impresionant, reuşind să îşi revină după meciul dificil de pe Craven Cottage. În partida cu Luton a respins cinci mingi, a reuşit un tackling şi a câştigat două dueluri aeriene. Drăguşin a părut confortabil cu mingea la picior şi s-a aventurat în câteva curse lungi în jumătatea adversă, una dintre ele terminându-se cu ocazia lui Johnson.

Probabil că Van de Ven va intra în locul românului la meciul cu West Ham, olandezul aducând mai multă viteză pe linia de fund, însă înălţimea lui Drăguşin ar putea fi folosită pe parcursul jocului pentru a contracara fazele fixe ale lui West Ham”, a scris Football London.

  • Primul 11 al lui Tottenham cu West Ham, anunţat de Football London: Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bentancur, Bissouma, Maddison - Johnson, Son, Werner

Tottenham rămâne pe locul 5, cu 56 de puncte. Pentru Radu Drăguşin a fost al şaselea meci bifat la Spurs.

Afla mai multe despre: radu drăguşintottenhammicky van de ven 

viewscnt
Articole similare