Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Buzărnescu, aşa cum n-ai mai văzut-o! VIDEO | Semnalul de alarmă tras astăzi de Miki: "Şi o palmă ar trebui să conteze"

Mihaela Buzărnescu, aşa cum n-ai mai văzut-o! VIDEO | Semnalul de alarmă tras astăzi de Miki: "Şi o palmă ar trebui să conteze"galerie foto

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu face parte din campania "Voci netăcute", care luptă împotriva violenţei domestice.

  • La invitaţia hairstylist-ului Adrian Perjovschi, Mihaela Buzărnescu a participat la o transformare de look cu un mesaj foarte puternic. Întreaga echipă care a lucrat la proiectul "Transformări radicale" by Jovski Studio: hairstylist Adrian Perjovschi, make-up artist Madda Petcu, Styling Lucy Faur şi Foto: TheStoryalist.

Mihaela Buzărnescu face parte din echipa României pentru înfruntarea de la Rouen cu Franţa din semifinalele Fed Cup, de pe 20 şi 21 aprilie, dar îşi găseşte timp şi pentru alt gen de activităţi. A fost invitată şi a acceptat să facă parte dintr-o campanie "Voci netăcute", care luptă împotriva violenţei domestice.

GALERIE FOTO

Într-un eveniment de mediatizare a faptului că tot violenţa ia o amploare tot mai mare, Mihaela Buzărnescu a fost de acord să se îmbrace elegant şi să se machieze pentru a atrage atenţia asupra faptului că fiecare femeie trebuie să se simtă mereu frumoasă, specială şi, în acelaşi timp, să nu accepte niciun fel de violenţă. 

Pentru a accentua şi mai mult ideea, Buzărnescu a acceptat să fie machiată şi într-un mod aparte. 

"Am ales să fac o transofrmare foarte importantă pentru că în ultima vreme violenţa domestică a luat o amploare foarte mare şi nu e deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii sunt atacaţi violent şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre asta. E păcat să ne se mediatizaeze şi să nu se pună punctul pe acest lucru", a declarat Mihaela Buzărnescu. 

Campania poate fi susţinută de oricine doreşte acest lucru, printr-o donaţie de 2 euro la numărul de telefon 8833. Banii ajung la Casa Invicta, care adăposteşte oameni maltrataţi. 

"Acesta campanie vrea să le arate tutror persoanelor că pot fi ascultate  că e important să vorbească, să nu tacă.  Şi o palmă e importantă. De la o palmă se ajunge la bătaie...", a mai spus Buzărnescu. 

Machiajul a fost inclus în proiectul "Transformări radicale by Jovsky Studio".

Am ales să umplem chipul Mihaelei de semne ale violenţei domestice pentru ca mesajul nostru să fie cât mai de impact şi mai puternic transmis. Oricine vede un astfel de chip se opreşte din fuga zilnică şi pică pe gânduri”, declară hairstylistul Adrian Perjovschi.

“Am aplicat un machiaj folosit de obicei în crearea de efecte speciale. Este făcut cu o tehnică specială. Pe tot parcursul procesului de make-up m-am gândit că e mult mai uşor să creez pe un chip perfect iluzia unor vânătăi decât să încerc să acopar cu make-up niste vânătăi adevărate”, spune Mădălina Petcu, make-up artistul Jovsky Studio.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: buzarnescutenisviolenta 

viewscnt
Articole similare