Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihaela Buzărnescu pierde în decisiv în faţa favoritei 8 a turneului, canadianca de origine românâ, Bianca Andreescu

Mihaela Buzărnescu pierde în decisiv în faţa favoritei 8 a turneului, canadianca de origine românâ, Bianca Andreescugalerie foto

Tenis

Comentarii

Jucătoarea din Canada nu mai jucase de 15 luni un meci de tenis până la partida de azi cu Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu a ajuns cu noroc pe tabloul principal de la Melbourne. Românca a venit din poziţia de lucky loser după ce a pierdut în calificări.

Jucătoarea din Canada nu mai jucase de 15 luni un meci de tenis până la partida de azi cu Buzărnescu. Antrenorul acesteia a fost testat pozitiv cu coronavirus înaintea turneului şi astfel Bianca Andreescu a fost nevoită să stea în izolare timp de 14 zile, timp în care nu s-a putut antrena.

Primul set i-a revenit favoritei 8 după numai 29 de minute de joc. Andreescu s-a impus cu 6-2 după un set în care Mihaela Buzărnescu a avut 11 greşeli neforţate. În setul secund, românca a redus din numărul greşelilor neforţate şi a fructificat singura minge de break pe care a avut-o câştigând setul cu 6-4. Setul decisiv a fost unul extrem de echilibrat până la 3-3, scor la care s-a consumat momentul decisiv. Mihaela Buzărnescu a avut 3 mingi de break consecutive însă nu a reuşit să fructifice vreuna. Andreescu şi-a făcut serviciul după care nu a mai pierdut nici un game şi a câştigat setul cu 6-3.

Bianca Andreescu poate juca în turul 3 cu Venus Williams. Americanca a trecut uşor de primul tur.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare