Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Aioani, un portar sincer: ”Olaru a avut o execuţie foarte frumoasă!” Atac la adresa arbitrilor

Mihai Aioani, un portar sincer: ”Olaru a avut o execuţie foarte frumoasă!” Atac la adresa arbitrilor

Superliga

Comentarii

Chindia a pierdut cu scor 1-0 în faţa celor de la FCSB. După partida din etapa 24, Mihai Aioani a găsit mai mulţi vinovaţi pentru înfrângerea echipei sale.

Mihai Aioani îi condamnă pe arbitri pentru înfrângerea cu FCSB

Chindia Târgovişte a pierdut în deplasarea de la Bucureşti, împotriva celor de la FCSB, cu scor 1-0. După meci, pentru Chindia a dat un interviu şi Mihai Aioani, portarul echipei de la Târgovişte.

Puştiul în vârstă de 21 de ani a găsit mai mulţi vinovaţi pentru golul pe care l-a primit de la Darius Olaru. Portarul Chindiei a dat vina pe unul dintre fundaşi, dar şi pe arbitri, pentru înfrângerea contra celor de la FCSB, partidă jucată în etapa cu numătrul 24 în Liga I.

"A avut o execuţie foarte frumoasă. Din păcate, omul de pe respingere nu şi-a făcut treaba cum a trebuit, nu a ieşit în el suficient de repede ca să îl blocheze", a spus Mihai Aioani.

Mihai Aioani a vorbit şi în legătruă cu faptul că partida împotriva celor de la FCSB a fost cel de-al şaselea meci fără victorie pentru Chindia.

"Este şi o doză de neîncredere, în urma unor rezultate viciate de către arbitri. Am avut foarte multe decizii contra noastră şi pot spune că ne-a afectat şi pe noi, ca moral.

S-a văzut că echipa mai bună a fost Steaua (n.r FCSB), dar totuşi a fost echilibrat.", a mai declarat portarul celor de la Chindia Târgovişte.

Chindia Târgovişte este pe locul 8 în campionat şi are 29 de puncte după 24 de etape din Liga I.

Mihai Aioani este cotat la 450.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: chindia târgoviste mihai aioani 

viewscnt
Articole similare