Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Bălaşa, făcut praf de un adversar după Botoşani - U Craiova 1-1: "Ne-a înjurat de morţi, de familie, ne scuipă"

Mihai Bălaşa, făcut praf de un adversar după Botoşani - U Craiova 1-1: "Ne-a înjurat de morţi, de familie, ne scuipă"

FC Botoșani

Comentarii

A fost tensiune pe teren şi la finalui remizei dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova, scor 1-1. Mijlocaşul moldovenilor, Eduard Florescu, l-a acuzat de lipsă de bun simţ pe Mihai Bălaşa, fundaşul oltenilor.

Universitatea Craiova a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I. În minutul 90+3, Florescu şi Bălaşa au fost eliminaţi, iar jucătorul gazdelor a răbufnit la final la adresa adversarului. 

"Chiar nu înţeleg (n.r. - eliminarea). Tot meciul, Bălaşa ne-a înjurat de morţi, de familie. De la primul contact, din primul minut, a început să ne înjure pe toţi. Ne scuipă, ne înjură. Nu mi se pare normal ca tot eu să primesc cartonaşul roşu. Atât timp cât el mă trage de tricou, mă înjură de familie şi de mamă şi de tată, nu mi se pare corect. Probabil au fost puţin frustraţi că i-am dominat de la cap la coadă", a declarat, revoltat, Eduard Florescu. 

Andrei Chindriş crede că FC Botoşani putea obţine victoria: "A fost un meci pe care l-am dominat. În a doua repriză am încercat să ţinem cât mai mult de minge, să mergem peste ei şi cred că asta ne-a lipsit, să ţinem puţin mai mult. Ne ajută sau nu ne ajută remiza, habar nu am. Noi ne dorim să strângem cât mai multe puncte, la sfârşit vom vedea dacă ne ajută sau nu. Încercăm să terminăm pe locul 4, cred că avem puterea asta", a spus fundaşul. 

Afla mai multe despre: eduard florescuu craiovauniversitatea craiovafc botosani 

viewscnt
Articole similare