Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Ianovschi este încântat de prestaţia echipei sale din victoria cu Botoşani. "Din punct de vedere tactic, am reușit să îi anihilăm"

Mihai Ianovschi este încântat de prestaţia echipei sale din victoria cu Botoşani. "Din punct de vedere tactic, am reușit să îi anihilăm"

Superliga

Comentarii

FC Argeş a învins-o pe Botoşani în deplasare cu scorul de 0-1.

Mihai Ianovschi este încântat de prestaţia echipei sale din victoria cu Botoşani

FC Argeş a învins-o pe Botoşani în deplasare cu scorul de 0-1. Echipa antrenată de Mihai Ianovschi a arătat un joc foarte bun în meciul împotriva echipei de pe locul 10 din Liga 1.

După victoria celor de la FC Argeş, antrenorul Mihai Ianovschi a vorbit despre performanţa echipei sale din această seară şi despre faptul că este mulţumit de jucătorii săi.

"În momentul în care atitudinea este corespunzătoare, diferența dintre pozițiile în clasament se poate anula foarte ușor.
Astăzi, din punct de vedere tactic, am reușit să îi anihilam. Am crezut până în minutul 90 și ceva, când am marcat golul victoriei, și am reușit să aducem trei puncte extrem de importante în economia campionatului.

Doar prin atitudine și prin modestie putem reuși să scoatem corabia numită FC Argeș, care la momentul ăsta este pe un loc pe care nu și-l dorește nimeni.

Am înercat să umblăm doar un pic la poziționarea în teren și la încrederea jucătorilor, lucru care astăzi s-a văzut. Din punct de vedere tactic, echipa a stat foarte bine.

Mi-aș mai dori jucători, atât numeric, cât și valoric, doar pentru a crea concurență. Doar pentru a avea soluții. Mai bine de jumătate de lot nu s-a lovit de problema covid-ului și e posibil în orice moment să apară această problemă.", a declarat Ianovschi după victoria celor de la FC Argeş.

FC Argeş este pe ultimul loc din Liga 1 şi are 14 puncte după 16 etape.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare