Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif a intrat în mintea fotbaliştilor de la Rapid după remiza cu Chindia: "Asta intervine în subconştient"

Mihai Iosif a intrat în mintea fotbaliştilor de la Rapid după remiza cu Chindia: "Asta intervine în subconştient"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a încercat să găsească primele explicaţii, după remiza cu Chindia Târgovişte, scor 2-2.

Mihai Iosif, dezamăgit după Chindia - Rapid 2-2

Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi. Giuleştenii au smuls un punct, în minutul 89, după ce centralul a validat un gol marcat din offside. 

"E supărător, e ca o înfrângere. Da, categoric (n.r. - că s-au crezut învingători de la pauză). Sunt multe lucruri de spus şi, la un moment dat, le vom analiza şi vom spune mai multe. Dacă a fost offside, nu am văzut. A fost echilibrată prima repriză. 

Suntem aşa... Chiar dacă suntem la al şaselea meci fără înfrângere, dar nu ştiu când ne mai întâlnim cu situaţii de astea cu doi oameni în plus... Am venit doar din respect pentru dumneavoastră şi pentru telespectatori. Eu îmi doresc mai mult de la fotbalul ăsta. Dacă mă duc şi acum în curtea şcolii, îmi vine să câştig. Ăsta sunt. 

M-am liniştit acum. În subconştient intervine automulţumirea. La adversari, cu doi oameni mai puţin, autodepăşirea. Îi felicit!

Nu ştiu de ce să fie supăraţi suporterii. Meciul de la Timişoara a declanşat supărarea. Nu e un moment aşa, critic. E un moment trist. E un moment, atât. Am câştigat un punct, n-am pierdut, în condiţiile existente", a declarat antrenorul Rapidului.  

În clasamentul Ligii 1, FC Rapid ocupă locul 4, cu 27 de puncte, în timp ce Chindia este pe 10, cu 18 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 39 de puncte şi un joc mai puţin.

 

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare