Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, îndepărtat de la Rapid? Ce a observat Cornel Dinu după cele 23 de etape din Liga 1 | EXCLUSIV

Mihai Iosif, îndepărtat de la Rapid? Ce a observat Cornel Dinu după cele 23 de etape din Liga 1 | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a fost rezervat în privinţa informaţiilor apărute despre Mihai Iosif, care ar putea părăsi Rapid, după ce a promovat echipa în Liga 1.

Cornel Dinu, despre Mihai Iosif: "Poate are limite de a pune în valoare şi mai mult capacităţile echipei"

Nou-promovata Rapid are un parcurs peste aşteptări în Liga 1. Cu cele 33 de puncte adunate în 23 de meciuri, giuleştenii se gândesc la calificarea în play-off. 

Totuşi, în ultimele ore au apărut informaţii despre o posibilă despărţire a lui Mihai Iosif. 

Dinamovistul Cornel Dinu a făcut o comparaţie între clubul său de suflet şi Rapid, dar a vorbit şi despre ce a observat în privinţa antrenorului giuleştenilor. 

"N-aş vrea să fac o comparaiţie între fondul suporterilor lui Dinamo şi ai lui Rapid. Cei de la Rapid sunt mai echilibraţi decât cei de la Dinamo. E uşor să arăţi cu degetul. 

Din păcate, s-a ajuns la Dinamo şi sunt semne şi la Rapid, că suporterii pun în practică ce scandează. Nu, voi susţineţi echipa. La Dinamo a fost admirabil că au strâns bani, au luat acţiuni, dar la ora actuală cred că mai mult e o presiune din interior la Rapid, mai puţin din exterior.

Iosif e legat incontestabil de club, e rapidist pursânge, sper deosebire de Dinamo, cu excepţia lui Rednic. Cred că la Iosif... El a creat o stare de spirit, o stare bună. CFR a mâncat bătaie de la echipa lui Iosif, 2-0, dar poate are limite de a pune în valoare şi mai mult capacităţile echipei. 

Stahl şi Sefer ar putea da un randament mai bun în bandă, s-ar putea face lucruri mult mai bune, dacă la starea de suflet, a atmosferei, s-ar adăuga şi partea tehnică", a declarat expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mihai iosifcornel dinurapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare