Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, întrebat despre îndepărtarea de pe banca Rapidului: "Nu am nicio problemă". A fost deranjat de "jocul penibil"

Mihai Iosif, întrebat despre îndepărtarea de pe banca Rapidului: "Nu am nicio problemă". A fost deranjat de "jocul penibil"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a fost dezamăgit de ultimul meci din campionat şi a susţinut că jocul prestat de echipa sa a fost penibil. De asemenea, a comentat şi posibila sa îndepărtare.

Mihai Iosif, după încă un pas greşit la Rapid

Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Voluntari. Astfel, giuleştenii au ajuns la patru meciuri fără victorie, dintre care trei înfrângeri şi o remiză. 

"Cred că am fîcut cel mai slab meci din acest meci. Nu caut niciun alibi, am făcut cel mai slab meci din acest campionat. Nu ştiu cine ce are cu noi, dar jocul a fost penibil. Le-am spus jucătorilor că dacă ne uităm la oricare repriză până la meciul cu Craiova, veţi vedeea diferenţe, de agresivitate, de mentalitate, diferenţe faţă de ce lucrăm la antrenament. Datorită celor care am fost Rapid e acum pe Arena Naţională. Trebuie să ridicăm capul din pământ. Nu-mi plac clişeele, dar nu avem agresivitate pozitivă, mă refer la dueluri, să fim primii la minge, la a băga capul în contre. 

Le-am spus că trebuie să ne uităm în oglindă, inclusiv eu şi să vedem ce facem. Probabil că ne-am pierdut busola şi am ajuns aici. Am susţinere totală din partea conducerii, dar mai sunt şi lucruri care poate nu sunt corecte. Ăsta e fotbalul, sunt un om corect cu viaţa şi asta voiam să spun. Acea suspendare a mea poate a lăsat o urmă, dar să vină cu trei ore înainte de meci... A avut un impact", a spus Mihai Iosif. 

Apoi, tehnicianul care a promovat echipa în Liga 1 a fost întrebat despre o posibilă îndepărtare a sa de pe banca tehnică: "Parcă se aşteaptă să murim (n.r. - după decizia luată de FRF în privinţa antrenorilor fără licenţă PRO), cum zic unii. Nu e nimieni de neînlocuit şi mergem mai departe. Mereu mai există ceva de demonstrat. Eu cred că am demonstrat. Sper să ne regăsim. Dacă aşa va considera conducerea, nu am nicio problemă (n.r. - despre o plecare de pa banca tehnică). Am un staff foarte bun", a adăugat antrenorul Rapidului. 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid bucurestiantrenor rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare