Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, noul antrenor al Rapidului după victoria mare cu Dunărea Călăraşi: "Le-am explicat la ce club joacă şi iată că au dat totul"

Mihai Iosif, noul antrenor al Rapidului după victoria mare cu Dunărea Călăraşi: "Le-am explicat la ce club joacă şi iată că au dat totul"

Fotbal

Comentarii

Rapid încă speră la promovare după victoria mare, scor 4-0, cu Dunărea Călăraşi de pe teren propriu.

Giuleştenii sunt la un punct de play-off cu un meci de jucat rămas din sezonul regulat. Dunărea Călăraşi este încă pe loc de play-off şi aşteapă rezultatele meciurilor rămase din etapa actuală pentru a vedea ce şanse are în continuare.

Mihai Iosif, antrenor Rapid: "Am sentimente de bucurie şi emoţie. Fac orice să câştigăm. Alerg, bag alunecări, orice. A fost un joc de luptă, greu, foarte greu. Scorul poate că a părut mare, dar a fost foarte greu, era un meci de totul sau nimic. Mai contează ce-mi place? E 4-0! Dumneavoastră nu vă place? Le-am explicat la ce club joacă şi iată că au dat totul. Sunt fotbalişti buni, care îmbracă tricoul celei mai iubite echipe din România. Urmează o săptămână de foc. Încă un meci pe viaţă şi pe moarte, metaforic vorbind. La Rapid e presiune pe orice loc eşti, acesta este clubul nostru."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: rapidliga 2 

viewscnt
Articole similare