Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, răspuns senzaţional după ce a fost întrebat dacă simte tensiune în urma înfrângerii cu Poli: ”La Bayern e tensiune? Că au luat 5-0 în cupă”

Mihai Iosif, răspuns senzaţional după ce a fost întrebat dacă simte tensiune în urma înfrângerii cu Poli: ”La Bayern e tensiune? Că au luat 5-0 în cupă”

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului dintre Rapid şi FC U Craiova.

Luni saera, Rapid va primi vizita lui FC U Craiova, de la ora 20:30, în a 14-a etapă a Ligii 1. Cele două formaţii au promovat împreună sezonul trecut şi av fi primi întâlnire dintre ele din actuala stagiune.

Ambele echipe vin după eliminări din Cupa României, oltenii în faţa lui Sepsi, iar giuleştenii, surprinzător, împotriva ”prietenilor” de la Poli Timişoara. S-a vorbit despre o presiune pe umerii lui Iosif, dar acesta nu o simte.

Întrebat dacă situaţia este tensionată la Rapid în urma eliminării din cupă, tehnicianul giuleştenilor a dat un răspuns senzaţional, comparând situaţia formaţiei bucureştene cu cea a lui Bayern sau Manchester United.

Ambele echipe au pierdut 0-5 în ultimele săptămâni, bavarezii fiind eliminaţi din cupă la acest scor, astfel că Mihai Iosif nu vede vreo diferenţă între situaţia sa şi a campioanei Germaniei.

Mihai Iosif, răspuns senzaţional după ce a fost întrebat dacă simte tensiune în urma înfrângerii cu Poli

Nu ştiu cine mi-ar vâna postul, sunt atâtea echipe în România, probabil vânează orice, aşteaptă, pentru că poate nu au serviciu şi îşi doresc.

Antrenori mulţi, echipe puţine, eu nu ştiu cine îmi vânează postul. La Bayern credeţi că e tensiune? Că au luat 5-0 în Cupa Germaniei?

A deci la Bayern e accident şi la noi e... am înţeles! La Manchester (n.r. United) că a luat 5-0, accident, nu? Deci noi când pierdem sunt alte lucruri.

Suntem o echipă care de 6 ani joacă prin... pe la Liga 5 când stăteam şi îmi dădeau suporterii câte o apă pe la gard... suntem o echipă în Liga 1. Suntem mai mult decât onorabil în acest moment”, a declarat Mihai Iosif.

Rapid va primi vizita lui FC U Craiova luni, de la ora 20:30, în a 14-a etapă a Ligii 1. Partida poate fi urmărită, în direct, pe telekomsport.ro, în format live text.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare