Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif vrea cu orice preţ victoria cu Voluntari: "Vom da totul pentru a intra în play-off". Ce spune despre o eventuală demitere

Mihai Iosif vrea cu orice preţ victoria cu Voluntari: "Vom da totul pentru a intra în play-off". Ce spune despre o eventuală demitere

Rapid

Comentarii

Rapid şi FC Voluntari se vor întâlni într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din etapa cu numărul 25 din Liga 1.

Cele două formaţii luptă pentru un loc de play-off. Giuleştenii se află pe poziţia a şaptea, 37 de puncte, în timp ce ilfovenii ocupă locul al treilea, cu 42 de puncte.

În etapa precendentă, Rapid a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, iar FC Voluntari nu a reuşit să se impună în deplasarea de la CS Mioveni, scor 0-0.

În conferinţa de presă ţinută înaintea meciului, Mihai Iosif a vorbit despre partida cu ilfovenii, dar a atins şi unul dintre cele mai fierbinţi subiecte din jurul Rapidului din ultimele zile: demitereea sa.

"Ne aşteaptă un nou meci important, un meci la câteva zile după o deplasare lungă la Mediaş. Sper că am reuşit să ne recuperăm şi vom da totul pentru cele trei puncte.

Se discută de un an de zile lucrul ăsta (n.r. despre plecarea sa). Atât suporterii noştri, cât şi noi e clar că ne dorim mai mult, chiar dacă într-un an de zile am făcut un salt de 20 de locuri dacă nu mă înşel. Am plecat de pe locul 11 din liga a 2-a, acum suntem pe locul 7 în Liga 1.

Ne dorim să dăm mai mult, chiar puteam mai mult, dar poate şi neşansa de multe ori a contat, cum de altfel în ultimele meciuri cu jucători accidentaţi, suspendati sauu eliminaţi. Neşansa a fost contra noastră", a declarat Mihai Iosif la conferinţa de presă.
 

MIhai Iosif, despre o eventuală demitere

 
"Nu e frustrant, sunt o gramadă de antrenori care încearcă, impresari, asta e lumea fotbalului din păcate. Eu, atât timp cât sunt la Rapid, voi face tot ceea ce depinde de mine, împreună cu jucătorii, pentru că ei sunt actorii, factorul esenţial la un club, ei joacă şi cu siguranţă vom da totul pentru a ne juca şansa până la capăt pentru a intra în play-off.
 
(n.r. dacă e grea viaţa de antrenor la Rapid) Acum poate e mai grea, dar am trăit momente mult mai grele, mult mai delicate şi sunt destul de călit.
 
Orice antrenor are susţinere atâta timp cât are rezultate. Am o relaţie excelentă atât cu patronul, cât şi cu preşedintele, dar cu siguranţă pe un antrenor la un club îl ţin rezultatele.
 
În viaţă, atunci când treci prin momente grele se văd prietenii adevăraţi. Eu mă uit în oglindă şi ştiu că am făcut tot ceea ce a depins de mine, chiar şi atunci când am greşit. Şi eu, şi jucătorii, avem fiecare greşelile noastre, dar tot ceea ce e greşit vorbim între noi, nu o să auziţi că a greşit x sau y, dar mă uit în oglindă şi ştiu că am dat totul pentru echipă şi voi da la fel în continuare", a explicat Mihai Iosif.
 
 

 

Afla mai multe despre: rapidliga 1mihai iosif 

viewscnt
Articole similare