Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, avertizat de fostul preşedinte al Rapidului: ”Joacă mai slab ca în tur, e o schimbare de atitudine” | EXCLUSIV

Mihai Iosif, avertizat de fostul preşedinte al Rapidului: ”Joacă mai slab ca în tur, e o schimbare de atitudine” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să scoată doar un punct din deplasarea de la Mediaş, remizând 1-1 cu Gaz Metan.

În a 24-a etapă a Ligii 1, Rapid a făcut vizita la Mediaş pentru a disputa partida cu Gaz Metan.

După ce au fost înfrânţi surprinzător în tur de formaţia medieşeană, echipa pregătită de Mihai Iosif tot nu a reuşit să se impună, remizând 1-1.

În ultimele săptămâni au apărut tot felul de zvonuri în legătură cu demiterea lui Mihai Iosif şi înlocuirea sa cu un tehnician mai experimentat.

Deşi Iosif a răspuns că nu există adevăr în spatele acestor speculaţii, rezultatele de acest fel nu îl ajută pe tehnicianul Rapidului.

Constantin Zotta l-a avertizat pe antrenorul giuleştean, care şi-ar putea pierde postul dacă forma slabă a echipei continuă.

Fostul preşedinte al Rapidului a afirmat că este o scădere vizibilă în motivaţia jucătorilor şi că aceştia nu mai intră pe teren cu aceeaşi atitudine ca în tur.

Mihai Iosif, avertizat de fostul preşedinte al Rapidului

Zotta a speculat că această scădere ar putea fi datorată faptului că jucătorii şi-au mai pierdut din elanul de după promovare şi a punctat că punctul obţinut la Mediaş a fost norocos.

A început bine Rapid, a avut câteva ocazii de gol, putea să înscrie al doilea gol, însă odată cu trecerea timpului, a cedat.

Nu a avut aceeaşi consistenţă, aceeaşi agresivitate, e ceva ce le lipseşte. Adică joacă mai slab ca în tur.

Este o schimbare în joc, o schimbare de atitudine, deşi sunt aceeaşi jucători, deşi mulţi dintre jucători erau aproape debutanţi, mă gândesc la acei jucători din atacul echipei.

Eu cred că motivaţia celor tineri, care au format linia de mijloc, a fost cu totul alta. Impactul lor cu prima ligă, dorinţa de a arăta, presiunea pozitivă venită din rândul jucătorilor cu experienţă...

Este un rezultat pozitiv la final, obţinut cu noroc, nu ştiu câţi jucători ar fi ratat din poziţia din care a ratat Morar”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare