Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, în locul lui Bogdan Vintilă? Vestiarul îl cere antrenor principal pe fostul căpitan al FCSB: dorinţa a ajuns şi la Gigi Becali

Mihai Pintilii, în locul lui Bogdan Vintilă? Vestiarul îl cere antrenor principal pe fostul căpitan al FCSB: dorinţa a ajuns şi la Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (48 de ani) are zilele numărate la FCSB, după o serie de rezultate slabe în campionat. Gigi Becali (62 de ani) l-a criticat şi, se pare, antrenorul roş-albaştrilor a pierdut şi vestiarul, care vrea un alt antrenor. Dorinţa jucătorilor a ajuns şi la urechile patronului echipei din Berceni, care urmează să ia o decizie în acest sens.

Mihai Pintilii (35 de ani) ar putea fi noul antrenor de la FCSB, potrivit Fanatik, care notează faptul că jucătorii trupei viceampioane a României îl cer pe fostul lor căpitan pe banca tehnică. Pintilii e secundul lui Vintilă în acest moment, însă fostul mijlocaş ar putea prelua rolul de antrenor principal, dacă Gigi Becali va asculta vocea vestiarului.

Cel mai probabil, Bogdan Vintilă şi FCSB vor încheia raporturile contractuale la finalul sezonului. Antrenorul FCSB are şansa să câştige Cupa României la cârma roş-albaştrilor, după ce FCSB a învins pe Dinamo în turul semifinalelor cu 3-0, în Ştefan cel Mare. Totuşi, sursa citată mai notează faptul că Gigi Becali nu va continua cu Bogdan Vintilă pe bancă, chiar dacă acesta duce un trofeu în vitrina clubului şi asigură un loc de calificare în Europa.

Mihai Pintilii s-a înscris deja la cursurile licenţei Pro.

Bogdan Vintilă nu-şi face probleme că ar putea fi dat afară de la FCSB!

Chiar dacă Gigi Becali l-a criticat deja de două ori la rând, după meciurile cu Astra şi FC Botoşani, Bogdan Vintilă nu-şi face probleme că poate fi dat afară. Antrenorul a vorbit pe marginea acestui subiect la finalul partidei de pe Arena Naţională, 1-1 cu FC Botoşani.

"În momentul în care am venit la acest club, la FCSB, am ştiut la ce mă înham. E normal ca atunci când munceşti şi nu ai reuşite, să-ţi vină fel de fel de presiuni şi cuvinte care poate nu sunt mereu adevărate şi întotdeauna la locul lor. Ce ştiu eu e că am venit cu inima deschisă, într-o situaţie foarte grea, nu era într-o situaţie foarte bună clubul atunci şi mi-am văzut de treabă, am muncit, pas cu pas, cu ajutorul jucătorilor, că nu eu am făcut toată treaba. 35.40  Jucători au muncit, au tras de ei, au suferit şi împreună cu ei am ajuns aici, dar la un moment dat...nu sunt nici eu Guardiola şi sunt un antrenor care nu le ştiu pe toate şi poate mai învăţ şi eu din această experienţă, care, din punctul meu de vedere, trebuie s-o ducem la bun sfârşit cu participare în cupele europene.

Când nu se mai poate, asta e viaţa. Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat. 36.34 Ştiu că voi fi luat în voleuri, dar nu-i nicio problemă"
, a spus Bogdan Vintilă, la finalul meciului FCSB - FC Botoşani 1-1, la Telekom Sport.

CFR Cluj negociază cu atacantul naţionalei României! Lovitură de proporţii pentru Champions League

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsbantrenormihai pintiliigigi becali 

viewscnt
Articole similare