Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | CFR Cluj negociază cu atacantul naţionalei României! Lovitură de proporţii pentru Champions League: ULTIMA ORĂ

BREAKING NEWS | CFR Cluj negociază cu atacantul naţionalei României! Lovitură de proporţii pentru Champions League: ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul Dan Petrescu coordonează ultimele mutări din lotul campioanei României, care s-a dorit a fi păstrat intact până la finalul acestui sezon, pentru ca şansele la titlul Ligii 1 să nu fie periclitate. În această perioadă, clubul din Gruia negociază o revenire neaşteptată la echipă, conform anunţului făcut de conducere.

CFR Cluj riscă să piardă mai mulţi fotbalişti importanţi la finalul acestui sezon, la finalul căruia poate câştiga al treilea titlu consecutiv şi al şaselea din istoria clubului. Deşi CFR Cluj a reuşit să le prelungească înţelegerile lui Giedrius Arlauskis şi Lacina Traore până la finalul sezonului, aceştia sunt pe picior de plecare. De altfel, portarul titular al lui Dan Petrescu s-a înţeles deja cu un club din zona Golfului, conform surselor Telekom Sport. Singurul care nu a semnat prelungirea a fost George Ţucudean, dar clujenii pregătesc o surpriză. 

CFR Cluj negociază un nou contract cu George Ţucudean, deşi acesta a refuzat prelungirea 

În acest moment, Dan Petrescu se mai poate baza în atac, pe postul de vârf, doar pe Mario Rondon şi pe Lacina Traore, ultimul semnând prelungirea contractului până la finalul acestui sezon, în urma anunţului făcut de oficialul Marius Bilaşco pentru Telekom Sport. 

George Ţucudean a fost singurul om din atac, care a refuzat prelungirea contractului, după un sezon greu, în care a pierdut echipa, din cauza problemelor cu inima. Rămas liber de contract din 30 iunie, atacantul a putut negocia cu orice echipă în privinţa viitorului său, dar inclusiv CFR Cluj a reintrat în cursa pentru semnătura sa. 

O mutare surprinzătoare, care a fost anunţată de directorul sportiv al lui CFR Cluj, Bogdan Mara. Oficialul campioanei României a furnizat ultimele detalii: "Lui George (n.r. - Ţucudean) i-a expirat contractul şi momentan nu s-a ajuns la un numitor comun. Sunt discuţii despre perioadă, despre bani. Când semnezi cu un jucător trebuie să se discute, sunt mai mulţi factori. Sunt discuţii, dar încă nu i s-a prelungit contractul. Liber fiind, poate semna cu oricine, noi ne dorim să-l păstrăm, vom încerca. Să vedem dacă avem atuurile cele mai puternice. 

Arlauskis a prelungit, momentan, până la finalul campionatului. Mi-e greu să cred, are oferte importante, sunt cluburi care oferă bani mulţi. Mai departe vom vedea", a declarat oficialul campioanei României pentru Telekom Sport. 

Concurenţă pentru CFR Cluj: Dinamo a intrat pe fir pentru transferul lui George Ţucudean

În timp ce echipa lui Dan Petrescu poartă negocieri cu George Ţucudean, Dinamo a luat şi ea legătura cu fostul său fotbalist, pentru a-l convinge să semneze. Informaţia a fost dezvăluită în cadrul emisiunii "Sport Report", iar "câinii" nu se opresc aici. 

Clubul din "Ştefan cel Mare" îl doreşte şi pe Gabi Tamaş, care a rămas liber de contract, după despărţirea de Astra Giurgiu, conform surselor Telekom Sport. 

CFR Cluj e clubul pentru care George Ţucudean a marcat cele mai multe goluri din carieră. Atacantul a jucat în 94 de partide şi a înscris de 27 de ori. 

Pentru Dinamo, George Ţucudean a jucat 94 de meciuri şi a marcat de 24 de ori. 

10 meciuri are George Ţucudean pentru naţionala României. 

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"