Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru îi atrage atenţia lui Costel Gâlcă, deşi Craiova a defilat cu Sepsi: ”Ar trebui să tragă un semnal de alarmă. Nu este normal”

Mihai Rotaru îi atrage atenţia lui Costel Gâlcă, deşi Craiova a defilat cu Sepsi: ”Ar trebui să tragă un semnal de alarmă. Nu este normal”

Superliga

Comentarii

La debutul lui Constatin Gâlcă pe banca Universităţii Craiova, alb-albaştrii s-au impus pe terenul lui Sepsi, scor 3-1, şi au urcat pe locul doi în Superligă, cu 34 de puncte, două mai multe decât Farul.

La finalul partidei, Mihai Rotaru s-a declarat mulţumim per ansamblu de prestaţia jucătorilor săi, însă a atras atenţia referitor la numărul mare de ocazii ratate de ”studenţi”.

Finanţatorul Craiovei a declarat că speră ca Gâlcă să rezolve ineficienţa din atacul oltean şi l-a evidenţiat pe Maldonado, unul dintre cei mai activi jucător din tabăra echipei oaspete, cel care a izbutit să marcheze golul trei al Craiovei.

Mihai Rotaru, exigent după victoria Craiovei de la Sepsi: ”Nu este normal.” Ce l-a nemulţumit pe finanţator

”Echipa a arătat bine, au fost mult mai compacţi şi chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe locuri. Chiar aici Costel ar trebuie să tragă un semnal de alarmă, pentru că nu este normal să marcăm doar trei goluri la câte ocazii am avut.

Sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine. Pe termen scurt să câştigăm, pe termen lung să redevenim o echipă la care să ne uităm cu plăcere.

(n.r. Despre Maldonado) Exceptând primele două meciuri în care venise nepregătit, după a devenit uşor, uşor, unul dintre cei mai buni oameni ai noştri.

Mi se pare un transfer reuşit. Eram convins că o să fie ceea ce ne trebuie.

(n.r. Aţi avut emoţii pentru debutul lui Gâlcă?) Bineînţeles, cum să nu ai emoţii? Dacă nu ai emoţii, înseamnă că ai o problemă”, a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport.

Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

La debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, Craiova a dominat prima repriză de la Sf. Gheorghe. Maldonado a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un voleu din careu, în minutul 11. Gazdele au cerut un penalti în minutul 16, pentru henţ la Maldonado, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic, iar Craiova a replicat prin golul lui Andrei Ivan, din minutul 26.

În minutul 39, Badelj a fost lovit în mână de balon, în careu, şi, după verificarea VAR, arbitrul Barbu a dat penalti pentru gazde, penalti transformat de Marius Ştefănescu. Acesta a fost şi scorul primei reprize, 2-1 pentru Universitatea Craiova. În repriza a doua oaspeţii au mai redus din turaţie, dar au mai înscris un gol, în minutul 69, prin Lyes Houri, şi au închis meciul deşi Safranko a avut ocazia să reducă din diferenţă în minutul 86.

S-a terminat 3-1 pentru Universitatea, care este pe locul al doilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 6, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsisuperligauniversitatea craiovamihai rotarulaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare