Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, concluzia serii după primul meci al lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Sper din suflet să nu se întâmple asta!” | EXCLUSIV

Panduru, concluzia serii după primul meci al lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Sper din suflet să nu se întâmple asta!” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat, scor 3-1, duelul cu Sepsi din play-off-ul Superligii României.

Prima concluzie trasă de Basarab Panduru după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova

A fost debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, iar meciul a fost unul foarte reuşit pentru elevii săi. Imediat după meci, Andrei Vochin şi Basarab Panduru au tras concluziile şi au scos în evidenţă meritele celor de la Universitatea Craiova.

Totuşi, Basarab Panduru trage un semnal de alarmă în privinţa următorului meci pentru trupa lui Costel Gâlcă: derby cu CFR Cluj.

„A început foarte bine Gâlcă la Craiova. Au avut (n.r. oltenii) 17 şuturi, multe ocazii, au scăpat singuri cu portarul, singuri cu poarta goală. Au fost multe ocazii de genul ăsta. Sper din tot sufletul să nu iasă nimeni şi să vorbească acum de familiile formate, asta pentru că mi-e frică de meciul cu CFR Cluj. La noi în campionat durează foarte puţin familiile astea formate pe la echipe.

Trebuie să joace ca azi, a fost un fotbal foarte frumos, pe atac, încă din prima repriză a controlat Craiova”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

„E un meci special când se schimbă antrenorul. Primul meci e special, toţi jucătorii se montează, se pregătesc foarte bine, au ceva de demonstrat noului antrenor”, a spus şi Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: basarab pandurucostel galcauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare