Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, mutare de top în lupta cu FCSB şi CFR Cluj! U Craiova, transfer din străinătate pentru o nouă eră în Bănie

Mihai Rotaru, mutare de top în lupta cu FCSB şi CFR Cluj! U Craiova, transfer din străinătate pentru o nouă eră în Bănie
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, nu cedează în lupta pentru titlu cu FCSB şi U Craiova şi continuă să facă investiţii în echipa din Bănie. Omul cu banii din Oltenia l-a convins pe Ian Coll, un celebrul preparator fizc, să semneze şi face un transfer din străinătate pentru ca U Craiova să intre într-o nouă "eră" a pregătirii fizice, pe modeul Thomas Neubert la FCSB, pentru revitalizarea formaţiei lui Corneliu Papură.

Mihai Rotaru, mutare de top în lupta cu FCSB şi CFR Cluj! O nouă "eră" la U Craiova cu preparatorul fizic Ian Coll

U Craiova n-a terminat bine 2020 şi n-a început bine 2021 în Liga 1. Oltenii au pierdut categoric cu FCSB, în ciuda scorului (0-2), şi au făcut un egal cu Sepsi (0-0), rezultate care l-au convins pe Mihai Rotaru că e cazul să continue cu investiţiile în trupa din Bănie. În consecinţă, patronul U Craiova a luat decizia de a-l transfera pe Ian Coll, un preparator fizic scoţian, care ultima dată a lucrat în Bulgaria, la Ludogoreţ.

Coll a plecat de la Ludogoreţ şi va lucra în România, la U Craiova, anunţă bulgarii de la dsport.bg, care susţin că acesta are o experienţă vastă în pregătirea fizică, fapt care a contribuit decisiv în crearea echipei de campioni de la Ludogoreţ, în frunte cu Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru sau Dragoş Grigore. Andrei Prepeliţa şi Adrian Popa sunt alţi români care au trecut, de-a lungul timpului, pe la Ludogoreţ Razgrad.

Sursa citată scrie că Ian Coll a acceptat oferta lui Mihai Rotaru de a lucra la U Craiova după ce la Ludogoreţ a venit un nou antrenor, Valdas Dambrauskas. De asemenea, Coll mai are în CV echipe precum Celtic, unde a lucrat patru ani la academie şi patru ani la echipa mare, alături de antrenori precum Brendan Rodgers sau Neil Lennon.

Ian Coll nu e singura mutare pe care Mihai Rotaru a făcut-o în zona pregătirii fizice la U Craiova. Patronul din Bănie şi-a asigurat serviciile lui Rui Santos.

U Craiova a ratat titlul de campioană sezonul trecut la ultimul meci, jucat în Bănie cu CFR Cluj şi pierdut cu 3-1. În actuala stagiune, obiectivul oltenilor a rămas acelaşi, de a aduce titlul în Bănie, iar echipa lui Corneliu Papură se clasează pe locul trei în acest moment în ierarhia Ligii 1, cu 33 de puncte, la unul singur în spatele FCSB-ului şi al CFR-ului, care au ambele câte 34, însă formaţia roş-albastră are un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: mihai rotaru transfer u craiova ian collmihai rotaru transfer ian coll u craiovau craiova transfer ian collu craiova transfer ian coll mihai rotarumihai rotaru ian coll 

viewscnt
Articole similare