Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, transfer de urgenţă la Craiova. Cel mai nou fotbalist al oltenilor a văzut pe viu eşecul categoric cu Farul Constanţa | VIDEO

Mihai Rotaru, transfer de urgenţă la Craiova. Cel mai nou fotbalist al oltenilor a văzut pe viu eşecul categoric cu Farul Constanţa | VIDEO
Comentarii

Universitatea Craiova va beneficia de serviciile unui jucător francez, obişnuit deja cu fotbalul românesc, iar acesta a fost surprins la meciul oltenilor cu Farul Constanţa.

Farul Constanţa şi Universitatea Craiova s-au întâlnit cu ocazia etapei a şaptea din Superligă.

În prima repriză a existat o singură echipă pe teren: campioana României. Louis Munteanu a fost decisiv şi a marcat de două ori.

În partea secundă nu s-a mai schimbat nimic pe tabelă, astfel că Farul a bifat prima victorie după trei eşecuri la rând în campionat.

Mihai Rotaru, mutare de urgenţă. Cel mai nou fotbalist al Craiovei a văzut pe viu eşecul categoric al oltenilor cu Farul | VIDEO

Dar, chiar dacă a pierdut fără drept de apel la Ovidiu, Universitatea Craiova primeşte veşti bune de la finanţatorul clubului.

Mihai Rotaru este dispus să îi facă lui Reghecampf un lot de titlu, iar jucătorul care urmează să semneze cu oltenii este Lyes Houri.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani va fi jucătorul Craiovei, iar acesta şi-a făcut deja apariţia, la lojă, la meciul de la Ovidiu.

Jucătorul a fost însoţit, printre alţii, şi de Jerry Gane, secundul lui Edi Iordănescu la echipa naţională.

Lyes Houri va semna cu oltenii un contract valabil trei sezoane, conform Fanatik. El a mai jucat în Bănie în sezonul 2021-2022, atunci când a fost împrumutat de la maghiarii de la Mol Vidi. 

La fel ca acum, mijlocaşul francez l-a avut şi atunci antrenor la Craiova pe Laurenţiu Reghecampf, astfel că acum vor să colaboreze din nou pentru a aduce titlul în Bănie.

Houri a mai jucat în România în perioada iulie 2018 - ianuarie 2020, la Viitorul - actualul Farul, unde a bifat 58 de meciuri, cinci goluri şi opt assist-uri.

La Craiova, acesta a adunat doar 11 partide, reuşind două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasuperligalyes houri 

viewscnt
Articole similare