Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a explicat de ce-i ironizează constant pe cei de la Dinamo: ”O să le dau până o să-i acresc de tot”

Mihai Stoica a explicat de ce-i ironizează constant pe cei de la Dinamo: ”O să le dau până o să-i acresc de tot”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica spune că nu va înceta să-i ironizeze pe cei de la Dinamo cât timp conducerea fotbalului românesc nu va lua măsuri împotriva celor care-l înjură pe stadioane.

În ultima perioadă, Mihai Stoica şi-a făcut un obicei din a-i înjura pe rivalii de la Dinamo. Managerul sportiv al FCSB-ului spune că este felul în care protestează contra lipsei de măsuri împotriva dinamoviştilor care-l înjură pe stadioane. Drept urmare, va continua să-i ironizeze pe dinamovişti până când şefii fotbalului românesc vor lua măsuri.

”Este o replică palidă a aceea ce se întâmplă în timpul meciurilor şi nu numai în timpul meciurilor pe care le joacă împotriva Stelei. Dacă nimeni nu vrea să ia măsuri, pentru că până la urmă când jigneşti un om şi familia unui om cu obstinaţie, atunci trebuie să plăteşti cumva. Când tu, club, furi fanioanele ca să nu se desfăşoare meciul, să întârzii începera unei partide pentru că terenul, neîndeplinind condiţiile regulamentare nu se poate începe, plăteşti o sumă modică şi normal că fiecare poate să facă ce vrea, iar eu asta o să fac. O să le dau până o să-i acresc de tot”, a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdinamoliga 1cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare