Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a văzut Farul - CFR 5-1 şi i-a criticat pe rivalii din ultimii ani: ”Ai mari probleme”. Hagi a fost demn de laudă: ”Face asta din orice jucător” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a văzut Farul - CFR 5-1 şi i-a criticat pe rivalii din ultimii ani: ”Ai mari probleme”. Hagi a fost demn de laudă: ”Face asta din orice jucător” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Farul Constanţa a zdrobit-o pe CFR Cluj la Ovidiu, într-un meci în care apărarea ardelenilor a fost de nerecunoscut. Concluziile partidei ce a avut loc la Ovidiu au fost trase în studioul Orange Sport, unde Mihai Stoica a luat cuvântul şi s-a pronunţat.

Farul Constanţa a învins-o, pe teren propriu, pe CFR Cluj, cu scorul de 5-1, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

Învingătorii au marcat prin Munteanu ’23, Cojocaru ’42, ’78, Grameni ’67 şi Ganea ’83. Pentru CFR Cluj a înscris Otele, în minutul 77.

Laudele lui Mihai Stoica: ”Hagi face din orice jucător să joace ca număr 10”

La finalul meciului, Mihai Stoica a fost în studioul Orange Sport şi a vorbit despre cele întâmplate la meciul disputat în Dobrogea.

Reputatul analist sportiv a vorbit despre situaţia încordată de la CFR Cluj şi a lăudat un aspect important cu privire la Gică Hagi şi echipa sa, Farul Constanţa.

”Cupa e extrem de importantă, duce în Europa League. Mai bagi o fisă. Se întâmplă. Dacă ar fi marcat Muhar la 0-0 sau Bîrligea la 1-0? Execuţiile lui Louis Munteanu şi Cojocaru au fost extraordinare. La Grameni a fost deviată. Se putea întâmpla orice.

Cel mai bun fundaş central de la CFR era aly daei, care lipseşte de foarte mult timp. Tot timpul când ai un cuplu de fundaşi centrali diferiţi ai probleme. Ar trebui să ştii mereu cei patru fundaşi. Când iei patru sau cinci goluri ai mari probleme. Înseamnă că e o echipă care nu e antrenată, e dezorganizată.

Grigoryan a făcut un meci foarte bun. La fel a fost şi Vînă. Hagi face din orice jucător să joace ca număr 10, ceea ce este incredibil”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Colegul de studio, Cristi Pulhac, l-a completat şi a avut un discurs laudativ la adresa campioanei încă în exerciţiu, Farul Constanţa.

”Eu cred că Farul îşi merită locul din clasament. E cea mai bună după FCSB. La Rapid şi CFR sunt probleme. Joacă un fotbal bun, de calitate. Au toate meritele”, a adăugat Pulhac.

În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 2, cu 32 de puncte, în timp ce CFR Cluj ocupă poziţia a 4-a, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: farul cfrfarulcfrsuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare