Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, acuzat de Gigi Becali că a ratat un jucător de 8 milioane de euro: ”L-am regretat imediat, m-am luat după specialişti”

Mihai Stoica, acuzat de Gigi Becali că a ratat un jucător de 8 milioane de euro: ”L-am regretat imediat, m-am luat după specialişti”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali spune că regretă că nu l-a transferat pe Alex Mitriţă atunci când a avut ocazia şi dă vina pe Mihai Stoica pentru faptul că s-a opus acestei mutări.

Alex Mitriţă a fost în curtea FCSB-ului, în 2013, când Gigi Becali a împrumutat mai mulţi jucători de la Viitorul pentru a-şi face echipă de Youth League. Ulterior, a avut ocazia să-l transfere definitiv, însă Mihai Stoica s-a opus atunci, pe motiv că n-are forţă şi nici calităţi pentru FCSB.

Mitriţă a fost cedat ulterior la Pescara, unde nu s-a impus şi a fost cumpărat de Craiova cu 700.000 de euro. A fost încă un moment în care Gigi Becali spune că putea să-l transfere, dar din nou a ratat şansa. Mitriţă s-a impus repede la Craiova, a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, New York City l-a remarcat şi l-a cumpărat cu 8 milioane de euro.

Gigi Becali spune că şi acum regretă că s-a lăsat influenţat de Mihai Stoica:

”L-am regretat pe Mitriţă imediat după aia. Puteam să-l iau după aia cu 700.000 de euro, apoi iar puteam să-l iau şi nu l-am luat. De ce nu l-am luat? Pentru că m-am consultat cu specialiştii. Iar o să se supere Meme. Nu mă mai consult niciodată cu specialişti, să ştiţi. După aia voiam să dau pe el 3 milioane de euro. Acum, nu neapărat banii, dar Mitriţă este fotbalist”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare