Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, atac dur la adresa lui Ion Crăciunescu: "Cu asta se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate şi mare calitate!"

Mihai Stoica, atac dur la adresa lui Ion Crăciunescu: "Cu asta se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate şi mare calitate!"

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - CFR Cluj 1-1 continuă să producă reacţii legate de arbitraj şi la 24 de ore de la terminarea partidei. Mihai Stoica a postat un nou mesaje pe pagina de Facebook, în care-l atacă pe Ion Crăciunescu.

FCSB a primit un penalty din care a şi marcat în partida cu CFR Cluj, doar că nemulţumirea lui Mihai Stoica e legată de faptul că Andrei Burcă, cel care l-a faultat pe Tănase, trebuia să fie eliminat în opinia sa. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar mai mulţi specialişti i-au dat dreptate arbitrului Radu Petrescu, lucru care l-a scos din sărite pe MM.

Stoica l-a atacat direct pe Ion Crăciunescu, fără menajamente, într-un nou mesaj pe pagina de Facebook: "Când Giovanni Becali mi-a propus să mă angajeze la firma lui, l-am refuzat politicos şi i-am zis că eu nu-s Crăciunescu să aduc cafea musafirilor. Cam cu astea se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate şi mare calitate, care a visat că-i puneam eu nu ştiu ce prin pahare. Dacă s-a întâmplat să ne fi aflat la aceeaşi masă vreodată, nu-mi amintesc. N-am reţinut niciodată decorul", a scris MM Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica, trei postări după FCSB - CFR Cluj 1-1

Tăcut în ultimele săptămâni, Mihai Stoica s-a dezlănţuit după finalul meciului FCSB - CFR Cluj 1-1, în care echipa lui Gigi Becali a fost egalată în minutul 90+3. MM s-a plâns de faptul că arbitrul Radu Petrescu nu l-a eliminat pe Andrei Burcă la faza penalty-ului obţinut de Florin Tănase. În prima a explicat de ce consideră că Burcă trebuia eliminat, iar restul au fost replici la diferite păreri ale specialiştilor.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbreactieliga 1atacion craciunescu 

viewscnt
Articole similare