Experiențe împreună.
You are here:

Mihai Stoica, atac dur la adresa lui Ion Crăciunescu: "Cu asta se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate şi mare calitate!"

Mihai Stoica, atac dur la adresa lui Ion Crăciunescu: "Cu asta se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate şi mare calitate!"

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - CFR Cluj 1-1 continuă să producă reacţii legate de arbitraj şi la 24 de ore de la terminarea partidei. Mihai Stoica a postat un nou mesaje pe pagina de Facebook, în care-l atacă pe Ion Crăciunescu.

FCSB a primit un penalty din care a şi marcat în partida cu CFR Cluj, doar că nemulţumirea lui Mihai Stoica e legată de faptul că Andrei Burcă, cel care l-a faultat pe Tănase, trebuia să fie eliminat în opinia sa. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar mai mulţi specialişti i-au dat dreptate arbitrului Radu Petrescu, lucru care l-a scos din sărite pe MM.

Stoica l-a atacat direct pe Ion Crăciunescu, fără menajamente, într-un nou mesaj pe pagina de Facebook: "Când Giovanni Becali mi-a propus să mă angajeze la firma lui, l-am refuzat politicos şi i-am zis că eu nu-s Crăciunescu să aduc cafea musafirilor. Cam cu astea se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate şi mare calitate, care a visat că-i puneam eu nu ştiu ce prin pahare. Dacă s-a întâmplat să ne fi aflat la aceeaşi masă vreodată, nu-mi amintesc. N-am reţinut niciodată decorul", a scris MM Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica, trei postări după FCSB - CFR Cluj 1-1

Tăcut în ultimele săptămâni, Mihai Stoica s-a dezlănţuit după finalul meciului FCSB - CFR Cluj 1-1, în care echipa lui Gigi Becali a fost egalată în minutul 90+3. MM s-a plâns de faptul că arbitrul Radu Petrescu nu l-a eliminat pe Andrei Burcă la faza penalty-ului obţinut de Florin Tănase. În prima a explicat de ce consideră că Burcă trebuia eliminat, iar restul au fost replici la diferite păreri ale specialiştilor.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...