Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica contraatacă după ce suporterii lui Hermannstadt i-au ironizat pe cei de la FCSB: "Nouă ne plac oile. Şi mieii"

Mihai Stoica contraatacă după ce suporterii lui Hermannstadt i-au ironizat pe cei de la FCSB: "Nouă ne plac oile. Şi mieii"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Managerul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, nu a mai rezistat tensiunilor apărute în ultimele zile şi a răbuvnit pe reţelele de socializare. Unul dintre mesaje s-a îndreptat către suporterii celor de la FC Hermannstadt, ultimii adversari din Cupa României.

La meciul dintre FC Hermannstadt şi FCSB, disputat în urmă cu câteva zile, în sferturile de finală ale Cupei României, suporterii gazdelor au lipit pe scaunele de pe stadion abţipilde înfăţişând oi, în încercarea de a-şi ironiza adversarii. În plus, au afişat mai multe bannere ofensatoare la adresa jucătorilor şi oficialilor de la FCSB.

Mihai Stoica a ales să-şi aşterne gândurile şi sentimentele pe contul personal de Facebook. MM-ul i-a ridicat în slăvi pe Florinel Coman şi Dennis Man, însă a avut şi un mesaj colorat şi pe alocuri controversat, la adresa suporterilor de la Hermannstadt, care poate fi uşor de interpretat.

"S-a discutat mult despre umilirea lui Coman la Sibiu. Execuţie, umilire, bot pe labe... S-a omis că şi Man a fost în aceeaşi situaţie. Ambii au intrat la pauză şi au contribuit decisiv la calificarea echipei în semifinalele Cupei României. Ambii, unul umilit (cu bot pe labe), celălalt neumilit (fără bot pe labe), aveau şi meci peste 3 zile cu Craiova. Reuşitele lor de aseară le găsiţi în rezumatul meciului. Câţiva tineri nervoşi din oraşul în care m-am născut au prezentat un banner “FCSB nu e Steaua”. Aceiaşi tineri, şi mai nervoşi, au plătit 70 ron să vadă FCSB jucând, fără să le dea cu virgulă. Sticker-ele cu oi roş-albastre au fost apreciate. Nouă ne plac oile. Şi mieii",  a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

 

 

 

Afla mai multe despre: fotbalmihai stoicafcsbhermannstadt fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare