Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, dezvăluiri despre momentul în care a încercat să-l aducă pe Dan Petrescu la FCSB: ”Am stat toată noaptea cu el şi cu Gigi!”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre momentul în care a încercat să-l aducă pe Dan Petrescu la FCSB: ”Am stat toată noaptea cu el şi cu Gigi!”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica spune că a fost surprins că Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj, deoarece echipa era pe primul loc şi Alin Minteuan avea cinci victorii consecutive. Managerul sportiv al FCSB-ului a povestit şi cum Dan Petrescu a refuzat să vină la FCSB, în 2005, deoarece echipa era pe val.

Mihai Stoica spune că nu se aştepta ca Dan Petrescu să revină la CFR Cluj. Asta deoarece echipa era pe val şi ”Bursucul” şi-a asumat astfel un risc pe care de obicei nu şi-l asumă.  Managerul sportiv al vicecampioanei oferă un exemplu din 2005, când a încercat să-l aducă la FCSB, dar n-a avut succes.

”Nu am crezut că Petrescu va veni, de ce? Pentru că, în 2005, când am stat o noapte întreagă la Petrescu, cu Gigi, să-l convingem să preia Steaua, nu înţelegeam de ce refuză. I-am pus o întrebare spre dimineaţă: ”Dacă am fi terminat pe locul 2, ai fi venit?” / ”În secunda doi”, mi-a zis. Şi atunci mă gândeam că, dacă CFR era pe locul doi, venea 100%. Dacă CFR câştigă campionatul, ceea ce este firesc, cu foarte multe argumente, au merit Edi Iordănescu, Toni Conceicao, Alin Minteuan şi Dan Petrescu. Dacă nu ia titlul, sunt şanse minuscule, e o problemă. Nu mă aşteptam”, a comentat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare