Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, făcut praf de Mustaţă. Suporterii vor demisia lui MM: "Să se ducă să joace tenis! De asta nu mai joacă Vukusic? Să fim serioşi!"

Mihai Stoica, făcut praf de Mustaţă. Suporterii vor demisia lui MM: "Să se ducă să joace tenis! De asta nu mai joacă Vukusic? Să fim serioşi!"

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor FCSB, a ieşit la atac după ce echipa roş-albastră a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlul, 2-2 cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Mustaţă l-a atacat pe Mihai Stoica şi i-a cerut demisia de onoare acestuia. FCSB e la un pas să rateze un titlu pe care părea că nu-l mai poate scapă, după şase ani de secetă.

Mustaţă, atac la MM Stoica: "Aşteptăm deisia lui. Să se ducă!"

Omul care controla Peluza Nord, pe vremea când toate facţiunile care formau Peluza susţineau FCSB, e supărat că echipa lui Becali e la un pas să rateze titlul şi i-a cerut demisia lui Stoica. Gheorghe Mustaţă e supărat că MM nu-şi asumă eşecul şi i-a reproşat aducerea lui Ante Vukusic (29 de ani), atacant intrat repede în dizgraţiile patronului şi tras pe linie moartă.

Mai mult, se pare că lui Mustaţă nu i-a convenit faptul că Mihai Stoica a spus că se bucură că Rapid a revenit în Liga 1: „Aşteptăm demisia lui Meme la acest sfârşit de campionat. Să se ducă şi să joace tenis cu piciorul. Am văzut ce a făcut el la noi la echipă în ultimii ani. Nimic! Acum a ajuns să se bucure că intră Rapidul în A. Foarte bine! Dar poate ne bucurăm şi noi la sfârşitul campionatului, dacă are curajul să îşi dea demisia.

Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook. Asta da activitate de manager. Dar cum îşi asumă el pierderea campionatului? Vreau să vad şi eu acest lucru din partea lui. Meme nu are respect faţă de suporteri. Ce să vorbesc eu cu el?

El nu mai respectă de mult suporterii. Acest Meme de azi nu mai este Meme ăla pe care il ştiam noi din urmă cu zece ani. Dar lui Meme îi place să stea aşa. Îi place să stea pe facebook şi să răspundă doar la mesajele care îi convin lui. În place să susţină Rapidul în lupta pentru promovare, dar să joace şi tenis cu piciorul”, şi-a început tirul Mustaţă.

„Meme ne-a adus un atacant de a rupt norii. A jucat 20 de minute la Steaua şi s-a accidentat, nu? De asta nu mai joacă Meme, Vukusic? Să fim serioşi! Nu mai joacă de bun ce este.

Ai adus un atacant de nu se poate! Dar, nu este nimic. Asteptăm demisia ta de onoare. Gigi Becali a spus foarte clar că Vukusic nu o să mai joace la Steaua. Unde s-a accidentat ăsta pe teren? Noi l-am văzut doar vreo 20 de minute şi ne-am convins toţi de el.

Meme ne spune acum că, vezi Doamne, Vukusic s-a accidentat. De aia nu jucăm noi fotbal şi nu avem rezultate, că nu e Vukusic pe teren, că e băiatul accidentat? Atunci nu mai este nimci de spus”, a încheiat Mustaţă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: mustatamihai stoicafcsbreactiescandalvukusicbecali 

viewscnt
Articole similare