Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, luat prin surprindere de un jucător de la FCSB, după meciurile naţionalei României. ”Cine credeţi?” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, luat prin surprindere de un jucător de la FCSB, după meciurile naţionalei României. ”Cine credeţi?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Campionatul României se va relua în acest weekend, iar FCSB va avea un meci extrem de dificil. Va juca pe terenul celor de la Farul Constanţa, iar Mihai Stoica a oferit cele mai recente detalii cu privire la jucătorii roş-albaştrilor ce au fost implicaţi în meciurile naţionalelor.

Perioada destinată meciurilor echipelor naţionale s-a încheiat, astfel că întrecerile interne se vor relua în acest weekend.

România a remizat cu Israel, scor 1-1, şi a câştigat partida cu Kosovo, scor 2-0, în cadrul preliminariilor pentru turneul final de Campionat European din 2024.

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: ”Nu a vrut zi liberă. Cine credeţi?” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a oferit ultimele detalii cu privire la jucătorii FCSB-ului care au fost prezenţi în loturile echipelor naţionale.

Astfel, Florinel Coman a primit din partea clubului o zi în plus de odihnă, pentru a se reface complet, iar un alt jucător s-a întors în programul echipei chiar mai devreme decât era preconizat.

Este vorba despre Darius Olaru, iar oficialul FCSB-ului l-a lăudat. Mijlocaşul de 25 de ani a jucat în ambele jocuri ale României, de fiecare dată ca rezervă.

”Coman a primit o zi în plus de odihnă. Dar cine credeţi că a venit cu o zi mai devreme deşi avea liber? Olaru. Radunovic a jucat luni la naţională”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB este lider în Superliga României, cu 18 puncte acumulate, iar în etapa a noua va juca în deplasare pe terenul campioanei Farul Constanţa.

Duelul dintre primele două clasate din sezonul trecut va avea loc duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadarius olaru 

viewscnt
Articole similare