Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, o nouă replică ironică pentru Dan Petrescu. Cum i-a răspuns antrenorului lui CFR Cluj

Mihai Stoica, o nouă replică ironică pentru Dan Petrescu. Cum i-a răspuns antrenorului lui CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Continuă contrele între Mihai Stoica şi Dan Petrescu. Managerul sportiv al FCSB-ului l-a ironizat pe Dan Petrescu, cel care a zis că nu este normal să fie criticat de oficialul unui club.

Mihai Stoica şi Dan Petrescu, cei care au avut o relaţie apropiată pe vremea când amândoi erau la Unirea Urziceni, sunt acum în război la nivel declarativ. Ultimul motiv de dispută este suspendarea primită de Dan Petrescu, după ce a înjurat un arbitru la meciul cu CSM Poli Iaşi. Pentru acest gest, antrenorul lui CFR Cluj a fost sancţionat cu două etape de suspendare.

Mihai Stoica şi-a declarat nemulţumirea printr-o postare ironică, la care Dan Petrescu a răspuns într-o conferinţă de presă: ”Nu este normal ca un conducător de la altă echipă să comenteze pe facebook despre antrenorul altei echipe. Orice conducător din lume ar fi suspendat pe loc. Ce mai caută în funcţie? Nu ai voie, e ilegal!”.

Managerul sportiv al FCSB-ului i-a răspuns printr-o nouă ironie: ”Am informaţii potrivit cărora un oficial al clubului Chittagong Abahani ar fi comentat pe Facebook la adresa antrenorului de la Muktijoddha Sangsad KS, stârnind mânia acestuia din urmă. Informaţia nu este verificată. Voi reveni cu detalii”, a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicadan petrescucfr clujfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare