Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, reacţie dură la comunicatul emis de Vassaras: ”După alte zeci de greşeli grave, ai tăcut şi în scris”

Mihai Stoica, reacţie dură la comunicatul emis de Vassaras: ”După alte zeci de greşeli grave, ai tăcut şi în scris”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat şi el ca urmare a comunicatului emis de Kyros Vassaras, după meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj.

CFR Cluj a pierdut partida din deplasare cu Sepsi OSK, scor 1-2, în etapa a 20-a din Superliga României.

Deşi a condus la pauză, formaţia din Gruia a fost întoarsă în repriza secundă şi a plecat astfel fără punct de la Sfântu Gheorghe.

Dar golul prin care Sepsi a câştigat partida a fost marcat dintr-un offside nesemnalizat. Eroarea decisivă de arbitraj a fost recunoscută şi de preşedintele CCA, Kyros Vassaras, care a precizat că trei arbitri vor fi reţinuţi de la delegări în urma fazei din minutul 85.

Mihai Stoica, mesaj dur după Sepsi - CFR 2-1: ”Nu ştiu ce e mai grav”

După reacţia vehementă a lui Nelu Varga, a venit şi replica celor de la FCSB. Gigi Becali l-a criticat dur pe Vassaras şi nici Mihai Stoica nu l-a menajat pe şeful arbitrajului românesc.

”Nu ştiu ce e mai grav, o eroare comisă de un tehnician VAR (tehnician, nu arbitru!) sau un comunicat la câteva ore după asta, în condiţiile în care după alte zeci de greşeli grave ai tăcut şi în scris”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Comunicatul emis de Kyros Vassaras, după Sepsi OSK - CFR Cluj 2-1

”Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obţinut imediat toate informaţiile şi a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenţie faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roşie fundaşului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR şi asistentul VAR nu pot fi absolviţi de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deşi foarte bine au observat o posibilă poziţie de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu uşor de sesizat în dinamica fazei, va suporta şi el consecinţele.

Am avut deja o primă discuţie în cadrul CCA şi am decis să înlocuim toţi cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greşeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectaţi de această greşeală!”, a anunţat Kyros Vassaras, luni dimineaţă, într-un comunicat emis pe frf.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr clujkyros vassarassuperligacca 

viewscnt
Articole similare