Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica se aştepta la o plecare importantă de la FCSB, dar totul s-a schimbat după o emisiune la Telekom Sport: ”A fost foarte impresionat”

Mihai Stoica se aştepta la o plecare importantă de la FCSB, dar totul s-a schimbat după o emisiune la Telekom Sport: ”A fost foarte impresionat”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Pintilii a ales să continue la FCSB după ce a urmărit o emisiune la Telekom Sport.

Mihai Pintilii a fost ofertat de Edi Iordănescu, cel care îl dorea secund la echipa naţională. Însă Mihai Stoica n-a fost foarte încântat de această idee.

Managerul sportiv al FCSB-ului îl consideră pe Mihai Pintilii un personaj important în staff-ul echipei şi spune că ar fi fost o pierdere uriaşă.

Pintilii a decis să rămână la FCSB după ce a urmărit o emisiune la Telekom Sport

Edi Iordănescu a fost impresionat de colaborarea pe care a avut-o cu Mihai Pintilii la FCSB şi l-ar fi dorit şi la echipa naţională.

Discuţiile au început în urmă cu mai bine de o săptămână şi Mihai Stoica se temea că fostul mijlocaş va alege în cele din urmă să plece de la FCSB.

Însă Mihai Pintilii a fost convins să nu plece la echipa naţională după ce Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre el, în cadrul unei emisiuni la Telekom Sport:

”A zis că s-a uitat la emisiune şi a fost foarte impresionat de ce s-a discutat şi că nu putea să plece sub nicio formă. Şi m-am bucurat enorm.

El are stilul ăsta când scrie pe Whatsapp, scrie prima dată Meme. Dar de regulă e ceva serios când scrie asta. Când am văzut asta, am pus telefonul, l-am întors şi am început să mă plimb.

Şi am zis: ”băi, pleacă ăsta...” Şi nu-mi venea să mă uit. Mai fac aşa când se joacă meciuri ale rivalilor. Mi s-ar fi tăiat o mână dacă pleca”, a povestit Mihai Stoica.

Discusul care l-a făcut pe Mihai Pintilii să rămână la FCSB

Emisiunea la care face referire Mihai Stoica este Sport Report, ediţia din 28 ianuarie. Atunci, expertul Telekom Sport a dezvăluit că Mihai Pintilii a fost ofertat de Edi Iordănescu.

Mihai Stoica a povestit atunci că plecarea lui Mihai Pintilii i-ar provoca o mare dezamăgire şi ar fi o pierdere cu adevărat importantă pentru echipă:

”Este vorba despre Pintilii, pentru mine ar fi o mare lovitură, vă spun sincer, pentru că Pintilii e ca băiatul meu. Dacă pleacă, mărturisesc că... nu pot să-l opresc să plece. Pe mine m-ar durea mult, adică chiar aş fi foarte dezamăgit”, a spus atunci Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare