Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii a refuzat naţionala şi rămâne la FCSB! MM: "99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu şi al nostru!"

Pintilii a refuzat naţionala şi rămâne la FCSB! MM: "99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu şi al nostru!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a anunţat, pe pagina de Facebook, că Mihai Pintilii (37 de ani) a refuzat să facă parte din stafful echipei naţionale, alături de Edi Iordănescu, şi va rămâne la FCSB, alături de Toni Petrea.

Pintilii a refuzat naţionala şi rămâne la FCSB! MM: "99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu şi al nostru!"

Mihai Pintilii a fost unul dintre oamenii doriţi de Edi Iordănescu în stafful său la echipa naţională, unde a fost numit selecţioner în urmă cu aproape o săptămână. După discuţiile cu FRF, Pintilii a decis că nu va da curs ofertei venite de la Casa Fotbalului şi va rămâne la FCSB, alături de Toni Petrea.

Mihai Stoica, expert Telekom Sport şi manager general la FCSB, a dat vestea că Pintilii va rămâne în continuare în stafful echipei roş-albastre. "Citez un prieten comun. A trebuit să aleagă între oportunitate şi loialitate. Alegere grea, probabil 99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu însă şi al nostru. Pinti rămâne cu noi.

Pentru mine, asta e o veste mai bună decât toate victoriile din derby. Şi au fost câteva, cu Pinti în teren, cu Pinti pe bancă", a scris Mihai Stoica, pe pagina de Facebook.

Edi Iordănescu l-a vrut pe Pintilii secund la echipa naţională

După ce a apărut interesul pentru Mihai Pintilii din partea echipei naţionale,  prima reacţie a lui Pintilii a fost făcută publică de MM Stoica. "Am vorbit azi cu el. Un colaborator de la FCSB, când a fost întrebat despre Pintilii ce să facă, a zis că are de ales între oportunitate şi loialitate. Şi Pintilii a zis <<Cu cine vorbeşti? Cu Cornel Dinu?>> Aştept să văd ce decizie ia. E la începutul meseriei, e al nostru, o decizie foarte complicată. Vedem ce se va întâmpla luni. Eu îmi doresc să rămână, dar mă gândesc la club şi la mine. Acum nu ştiu dacă e cum gândeşte, dacă e o oportunitate care-l poate propulsa sau poate avea continuitate la noi.

Nu are licenţă, dar el are o poziţie în cadrul clubului faţă de alţii. El rămâne clar cât suntem eu şi Gigi la echipă. Antrenor se face, citeşte jocul, ştie. Avem variante acum, dar nu variante la fel de bune", a declarat expertul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai pintiliimihai stoicafcsbechipa nationala 

viewscnt
Articole similare