Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, replică tăioasă pentru Gică Popescu după ce acesta a criticat prestaţia tricolorilor: "Este o crimă să vrei să distrugi naţionala”

Mihai Stoichiţă, replică tăioasă pentru Gică Popescu după ce acesta a criticat prestaţia tricolorilor: "Este o crimă să vrei să distrugi naţionala”

Echipa națională

Comentarii

Mesajul dur transmis de Gică Popescu la adresa echipei naţionale după partida cu Belarus nu a fost trecut cu vederea de Mihai Stoichiţă, care i-a răspuns preşedintelui Farului.

Gică Popescu nu s-a putut abţine după fluierul final al partidei disputate la Budapesta şi a criticat ferm jocul naţionalei. Nici selecţionerul nu a scăpat de criticile fostului căpitan al Barcelonei.

Mihai Stoichiţă a evidenţiat faptul că afirmaţiile preşedintelui celor de la Farul nu au fost "cele mai obiective".

Stoichiţă nu s-a ferit şi a recunoscut că rezultatul de egalitate cu Belarus este unul dezamăgitor.

Asta nu l-a oprit din a menţiona faptul că tricolorii încă sunt în calculele calificării pentru EURO 2024.

Mihai Stoichiţă: "Este o crimă să vrei să distrugi naţionala”

"Cine nu e amărât, supărat? Nu e nimic pierdut. Trebuie să joci. Refuz să fiu negativist. Mai ales că peste două zile avem meci şi trebuie să-l câştigăm. Am suferit la finalizat, jucătorii nu au fost inspiraţi.

Am ajuns în faţa porţii, am avut dominare. Ei abia dacă au avut două acţiuni la poarta noastră, într-un meci întreg.

Sunt opiniile lui Gică Popescu, ale unui mare fotbalist, dar asta nu înseamnă cele mai obiective declaraţii. Nu pot să fiu de acord cu o manieră agresivă, pentru că eu nu am folosit o manieră agresivă împotriva echipelor româneşti.

Nu este un capăt de ţară cu acest meci şi nici sfârşitul fotbalului românesc. De ce să nu mă gândesc că fac un joc bun cu Israel şi câştig calificarea?

Eu nu mă gândesc la terţe, la suspendări, eu mă gândesc la întâlnirile directe pentru că aşa e bine să gândim.

Nu poţi acum să distrugi o echipă pentru un rezultat de egalitate care te ţine în joc. Este o crimă să vrei să distrugi naţionala.

Crimă sunt comentariile ostentative şi cele care critică fără fond. Am jucat fotbal şi ştiu ce este în sufletul unui jucător în care ţi se spune că nu a fost un meci reuşit.

Ştim că nu a fost un meci reuşit, însă nu este un capăt de ţară. Este foarte clară părerea mea.

Duminică ai meci cu acelaşi grup de jucători. Ce faci? Îi distrugi ca să nu mai ai chiar nicio şansă?”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gica popescumihai stoichitaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare