Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, exasperat de ratările jucătorilor săi în meciul cu FCSB: "Cu atât mai mare e dezamăgirea"

Mihai Teja, exasperat de ratările jucătorilor săi în meciul cu FCSB: "Cu atât mai mare e dezamăgirea"
Comentarii

Gaz Metan a pierdut meciul de la FCSB în minutul 90+2, când Florin Tănase a marcat unicul gol al partidei de pe Arena Naţională. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga I şi a rămas pe locul 12 în clasament, cu 28 de puncte obţinute în 26 de etape.

"Să pierzi în ultimul minut şi mai ales de maniera în care am făcut-o noi... Nu meritam niciodată să pierdem acest joc. Ne-am relaxat, nu ştiu de ce, în partea stângă, nu am pus presiune pe minge, ne-a driblat uşor şi un şut care nu anunţa nimic, am primit gol.

Cu atât mai mare e dezamăgirea atunci când ai avut tu ocaziile tale, şansele tale. Dacă era 3-0 poate nu se supăra nimeni, la pauză. Trebuia să punem mai multe probleme, pentru că se putea mai mult. Păcat, puteam să luăm şi trei puncte.

Cu siguranţă vom juca în play-out, se înjumătăţesc punctele şi ne vom bate de la egal la egal cu orice adversar. Trebuie să arătăm mai bine de la meci la meci şi o să vină şi victoriile. M-aş bucura ca Gaz Metan Mediaş să termine pe locul 7, să ne batem la cupele europene" , a spus Mihai Teja.

REZUMAT FCSB - GAZ METAN 1-0:

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare