Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, prima reacţie după remiza cu Sepsi. De ce l-a înlocuit pe Deaconu imediat după ce a marcat

Mihai Teja, prima reacţie după remiza cu Sepsi. De ce l-a înlocuit pe Deaconu imediat după ce a marcat

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Antrenorul lui Gaz Metan, Mihai Teja, a oferit primele explicaţii, după remiza cu Sepsi, scor 1-1.

Antrenorul oaspeţilor, Mihai Teja, s-a declarat mulţumit de jocul echipei lui.

"Dacă vom reuşi să eliminăm greşelile personale, eu cred că putem să formăm un grup bun. Am jucat pe un teren destul de greu, cu o echipă bună, o echipă calificată în play-off, o echipă care îşi merită locul în play-off şi nu e uşor. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, au avut determinare bună, atitudine bună, tot timpul le-am spus, şi la pauză, că se poate mai mult.

Practic meciul a plecat de la 1-0, au avut un început bun, ştiam că e ochipă bună şi fac presing la început de meci, vin sus. Cred că am jucat bine, dar se poate şi mai bine din punctul meu de vedere, dar mai durează, mai trebuie timp. Pe Ronaldo Deaconu nu l-am scos pentru că nu a jucat bine sau pentru că nu putea mai mult, l-am scos pentru că eram în inferioritate numerică şi trebuia să echilibrez ceva la mijlocul terenului", a declarat Teja.

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Oaspeţii au egalat în inferioritate numerică, după ce Francisco Junior a fost eliminat, în minutul 60. Au marcat: Vaşvari '9 (p) / Deaconu '65 (p).

Deja calificată în play-off-ul Ligii I, Sepsi ocupă locul 4 în clasament, cu puncte 44 de puncte, după FCSB, 63 de puncte, CFR Cluj, 60 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, 56 de puncte.

Gaz Metan ocupă locul 13, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: mihai tejagaz metansepsi 

viewscnt
Articole similare