Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, replică dură pentru Valeriu Iftime după ce a fost numit ”antrenor de 9 etape”: ”Nu a fost fair-play” | EXCLUSIV

Mihai Teja, replică dură pentru Valeriu Iftime după ce a fost numit ”antrenor de 9 etape”: ”Nu a fost fair-play” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime s-a plâns de metodele lui Mihai Teja, iar antrenorul a revenit cu replica.

Teja vs. Iftime: ”M-a numit antrenor de 9 etape”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a avut un discurs foarte dur la adresa antrenorului Mihai Teja după ce aceştia au colaborat.

Omul de afaceri din fruntea lui FC Botoşani a criticat în termeni duri abordarea lui Mihai Teja. Iftime l-a numit pe Teja "campion mondial la frică", ”antrenor de 9 etape”etc. Replica din partea lui Iftime nu i-au picat bine lui Teja, care nu s-a putut abţine şi i-a transmis un mesaj.

”Botoşani este până acum ok, erau necesare aceste puncte, dar totul este la final, obiectivul de final contează. Şi eu am incpeut bine, Valeriu a zis că eu sunt antrenor de 9 meciuri, şi nu a fost ok, a fost lipsă de fair play, eu pe unde am fost mi-am îndeplinit obiectivele.

Am făcut din orice echipa să sclipească, să arate mai bine, şi din punct de vedere al jocului, nu am retrogradat nicio echipa sau să o las fără puncte.

La toate echipele la care am fost am arătat un fotbal bun, mi-am îndeplinit obiectivele. Deşi nu am avut cele mai bune condiţii. Nu am făcut prăpăd de unde am fost. Trebuie sa laşi şi sa judeci un om după un anumit timp! Trebuie tu ca şi conducator sa fii realist pentru a seta un obiectiv.

Să nu îţi faci iluzii şi după spui că antrenorul nu este bun. Dacă lotul era bun după ce am plecat eu de ce nu s-a făcut puncte? Înseamnă că până la urmă Teja a făcut lucruri bune.

De aceea tragem concluzia ca eu sunt antrenor de 8 etape... Sunt momente în fotbal când poate să îţi iasă sau nu, dar continuitatea e importantă!”, a declarat Teja pentru Orange Sport. 

  • În calitate de tehnician al clubului, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competiţiile (16 în campionat şi 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri.

Teja le-a mai pregătit din postura de „principal” pe FC Voluntari, Poli Iaşi, FCSB, Pandurii, U Cluj şi Dinamo. A fost şi selecţionerul României U21 în intervalul noiembrie - decembrie 2014.

Afla mai multe despre: mihai tejavaleriu iftimefc botoşani 

viewscnt
Articole similare