Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja şi-a explicat ”surpriza” din meciul cu Craiova: ”El asta juca înainte să vin eu” Anunţ despre Raul Rusescu: ”V-am mai spus asta”

Mihai Teja şi-a explicat ”surpriza” din meciul cu Craiova: ”El asta juca înainte să vin eu” Anunţ despre Raul Rusescu: ”V-am mai spus asta”

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova şi i-a felicitat pe jucătorii săi pentru atitudinea din derby. Tehnicianul roş-albaştrilor a spus că există şansa ca Rusescu să reapară în echipă în acest final de sezon.

Mihai Teja şi-a felicitat elevii pentru prestaţia din Bănie şi îi dă o veste nesperată lui Rusescu.

Sunt bucuros că am câştigat! Îi felicit pe băieţi pentru că au avut atitudine şi determinare. Mai avem două finale de jucat, vrem să le câştigăm, iar apoi vedem ce se va întâmpla pe viitor.

Nu ştiu care este situaţia lui Gnohere. O să vedem luni cât este de gravă accidentarea şi dacă va mai juca în aceste meciuri de final.

Am preferat să jucăm cu doi mijlocaşi centrali defensivi, cu Cristea şi Filip, pentru că ştiam că Universitatea va începe tare meciul. Iulian Cristea poate juca mijlocaş. Înainte să ajung la Mediaş eu, el era mijlocaş central.

Rusescu, la fel ca toţi jucătorii, face parte din lotul echipei şi dacă avem nevoie de el vom apela. Acum, dacă Gnohere nu va mai putea juca, vom apela şi la Rusescu”, a spus Mihai Teja, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tejafcsbrusescu 

viewscnt
Articole similare