Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăilă de la Craiova, la un pas de transferul în Italia! Un club din Serie A oferă 4 milioane de euro pentru "diamantul" din Bănie

Mihăilă de la Craiova, la un pas de transferul în Italia! Un club din Serie A oferă 4 milioane de euro pentru "diamantul" din Bănie
Comentarii

Valentin Mihăilă (20 de ani) poate fi următorul produs de export al Craiovei. Tânărul jucător are o ofertă de la o echipă din Serie A, susţine Antena Sport.

Valentin Mihăilă este dorit de Cagliari, acolo antrenor este Walter Zenga, fostul tehnician de la FC Naţional, FCSB şi Dinamo. Clubul de pe locul 12 din Serie A oferă 4 milioane de euro pentru internaţionalul de tineret, însă patronul celor de la U Craiova, Rotaru, îşi doreşte o sumă mai mare. 

Tânărul fotbalist a "explodat" în acest sezon, când a fost chemat şi la reprezentativa de tineret, de Mirel Rădoi. În 25 de meciuri, disputate în stagiunea actuală, Mihăilă a marcat şapte goluri şi a oferit trei assist-uri pentru U Craiova. 

1.300.000 de euro este cota lui Valentin Mihăilă, potrivit transfermarkt.com

Sfatul lui Adrian Mutu. Cagliari oferă 4 milioane pentru Mihăilă 

În cariera lui, Adrian Mutu s-a simţit cel mai bine în Italia, fiind primul campionat din afară în care a jucat. Tot Italia i-a întins o mână de ajutor atunci când a fost dat afară de la Chelsea. Astfel, Mutu, noul selecţioner de la U21, este cel mai în măsură să îi dea sfaturi lui Mihăilă legate de un transfer la o echipă din "cizmă". 

”Mi-a spus (n.r Mutu) că dacă am o problemă vreodată sau să cer vreun sfat să sun cu neruşinare. Dacă va fi o ofertă concretă şi va fi şi din Italia, vă daţi seama că-l voi suna”, a spus Mihăilă, pentru AntenaSport.

Mihăilă, principala ţintă din Liga I de pe piaţa transferurilor

Produs 100% al clubului din Bănie, Mihăilă mai are contract cu gruparea craioveană. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a impresionat şi în tricoul naţionalei de tineret, acolo unde a reuşit să înscrie patru goluri în patru partide. Deşi contractul mijlocaşului oltean expiră în vara anului viitor, casele de pariuri consideră că Valentin Mihăilă are şanse mari să rămână în Bănie şi începând cu luna septembrie.

Afla mai multe despre: mihailatransfer craiova 

viewscnt
Articole similare