Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mii de copaci şi sute de stâlpi de beton au fost puşi la pământ de vreme! 363 de autoturisme au fost distruse

Mii de copaci şi sute de stâlpi de beton au fost puşi la pământ de vreme! 363 de autoturisme au fost distruse

Diverse

Comentarii

Fenomenele meteo severe au afectat, în ultimele trei zile, locuinţe şi tronsoane de drum în Bucureşti şi în alte 54 de localităţi din 20 de judeţe, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Potrivit acesteia, efectivele MAI - pompieri şi poliţişti rutieri - au intervenit pentru degajarea a peste 2.200 de copaci şi 44 de stâlpi care au avariat 363 de autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog a spus că sâmbătă, în Bucureşti, între orele 12,00 - 15,00, a fost înregistrată cea mai dificilă situaţie din punct de vedere al numărului de solicitări prin numărul 112.

"Una dintre cauzele creşterii alarmante a numărului de apeluri era faptul că se primeau şi 10 - 12 sesizări ale aceleiaşi situaţii, cum ar fi prăbuşirea unui copac. În premieră, a fost folosit sistemul Ro-Alert pentru a transmite un mesaj prin care cetăţenii erau îndemnaţi să sune la 112 doar pentru a semnala urgenţe grave, astfel încât intervenţiile să poată fi prioritizate", a arătat Monica Dajbog.

Afla mai multe despre: masinivremeproblemepericolaccidente 

viewscnt
Articole similare