Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta şi-a găsit fundaş central! Un internaţional englez e aşteptat pe Emirates

Mikel Arteta şi-a găsit fundaş central! Un internaţional englez e aşteptat pe Emirates

Arsenal

Comentarii

Fundaşul lui Brighton, Ben White, ar fi în discuţii avansate cu Arsenal, anunţă presa engleză.

Mikel Arteta are nevoie de întăriri în centrul apărării, după plecările lui David Luiz, Mustafi şi Sokratis şi forma slabă a celorlalţi fundaşi centrali ai ”tunarilor”. Spaniolul şi-ar fi identificat ţinta, conform Sky Sports, iar apărătorul lui Brighton, Ben White, ar fi alegerea lui Arteta.

În vârstă de doar 23 de ani, englezul a debutat deja la echipă naţională, însumând două apariţii pentru trupa lui Gareth Southgate. În plus, acesta a impresionat în ultimele două sezoane jucate, mai întâi cu Leeds în Championship, unde a fost împrumutat, iar apoi la Brighton, în Premier League.

Mikel Arteta şi-a găsit fundaş central!

Marcelo Bielsa a încercat să îi securizeze serviciile permanent, însă clubul de pe coasta de sud a Angliei a refuzat orice avans pentru fundaşul său. Însă, după încă un sezon, Brighton pare a fi dispusă să renunţe la unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai săi, pentru o sumă exorbitantă, desigur.

40 de milioane de lire sterline ar fi oferit Arsenal pentru White, însă Brighton ar dori undeva în jur de 50. Deşi cele două cluburi nu s-au înţeles încă, presa engleză anunţă că jucătorul este foarte interesat de transfer, iar negocierile pentru contractul său ar urma să fie doar o formalitate.

În ultimul sezon, White a însumat 39 de apariţii pentru ”pescăruşi” în toate competiţiile şi a făcut parte din cea mai bună apărare din a doua jumătate a clasamentului din Premier League. Brighton a încheiat sezonul pe locul 16 şi a încasat 46 de goluri, în timp ce Arsenal încheiat pe 8, cu 39 de goluri primite.

Afla mai multe despre: arsenaltransfer arsenalmikel artetaben white 

viewscnt
Articole similare