Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan în impas! Echipa nu merge şi Gattuso a rămas fără atacanţi valizi în lot

Milan în impas! Echipa nu merge şi Gattuso a rămas fără atacanţi valizi în lot

AC Milan

Comentarii

AC Milan nu trece prin cea mai bună perioadă în acest început de campionat, iar pe lângă rezultatele neconvingătoare, Gennaro Gattuso se mai confruntă şi cu o problemă de lot. Toţi atacanţii sunt accidentaţi.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sassuolo, care va fi duminică, de la 21:30, în direct la Telekom Sport 2, Rino Gattuso a dezvăluit că şi soluţia de avarie din atac, Fabio Borini, are probleme medicale şi nu va putea juca în partida din etapa a 7-a. 

"Borini are o problemă la gleznă, trebuie să găsim o soluţie. Higuain a încercat să se antreneze, dar a simţit puţin disconfort şi i s-ar putea agrava accidentarea. Dacă nu este 100%, este degeaba", a spus Gattuso, potrivit site-ului MilanNews.it. 

Celălalt atacant din lot, Patrick Cutrone, nu este nici el 100% după ce a suferit o accidentare la lotul under 21 al naţionalei Italiei. O soluţie pentru atacul echipei "rossonero" ar putea fi folosirea lui Hakan Calhanoglu în poziţia de "nouă fals". 

În vară, Milan a vândut alţi trei atacanţi. Carlos Bacca la Villarreal, Nikola Kalinic la Atletico Madrid şi Andre Silva la FC Sevilla. În acest moment, Silva este cel mai bun marcator din La Liga. 

 

Afla mai multe despre: ac milanserie agattusoborinihiguaincutrone 

viewscnt
Articole similare