Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan nu-i mai poate plăti salariul lui Bonucci! Echipa uriaşă care vrea să-l transfere de urgenţă

Milan nu-i mai poate plăti salariul lui Bonucci! Echipa uriaşă care vrea să-l transfere de urgenţă
Comentarii

Manchester United a pregătit o ofertă pentru Leonardo Bonucci, căpitanul lui AC Milan. Echipa din Premier League este în căutarea unui fundaş central, iar italianul este unul dintre cei mai potriviţi jucători pentru a suplini acest post.

Potrivit Gazzetta dello Sport, AC Milan a decis să îl vândă pe Bonucci în această vară, iar Manchester United e dispusă să ofere 32 de milioane de euro pentru jucătorul italian. Şefii lui Milan şi-au dat seama că nu îşi mai permit să îi plătească lui Leonardo Bonucci suma de 14 milioane de euro pe an. Milan a încălcat fair-play-ul financiar, motiv pentru care a fost exclusă de UEFA din cupele europene.

Fundaşul de 31 de ani a fost cumpărat anul trecut de milanezi, de la Juventus, pentru suma de 40 de milioane de euro, însă ar putea accepta oferta ”diavolilor”, pentru că au nevoie urgentă de bani. Bonucci mai este dorit de PSG, acolo unde l-ar putea reîntâlni pe fostul său coleg de la Juventus, Gianluigi Buffon. Potrivit presei din Italia, decizia finală îi aparţine fotbalisului.

În sezonul 2017-2018, Leonardo Bonucci a fost căpitanul lui AC Milan şi a evoluat în 51 de partide.

Articol scris de: Gabriela Eftene

Afla mai multe despre: leonardo bonucciac milanmanchester united 

viewscnt
Articole similare