Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan, un nou schimb de jucători. Îl cedează pe Bacca în schimbul unui jucător cu peste 100 de meciuri în La Liga

Milan, un nou schimb de jucători. Îl cedează pe Bacca în schimbul unui jucător cu peste 100 de meciuri în La Liga

Serie A

Comentarii

AC Milan pregăteşte un nou schimb de jucători după afacerea cu Juventus care a dus la revenirea lui Bonucci la Torino.

Carlos Bacca (31 de ani) va fi cedat la Villarreal, iar "Submarinul galben" îl va trimite la Milano pe Samu Castillejo (23 de ani). Mutarea a intrat în fazele finale, iar în acest moment Sky Sport anunţă că spaniolul nu se mai antrenează cu Villarreal şi aşteaptă telefonul pentru a veni în Italia. 

Columbianul care a evoluat şi la Campionatul Mondial a fost împrumutat sezonul trecut chiar la Villarreal, unde a marcat 15 goluri în 35 de meciuri, şi nu mai avea nicio intenţie de a rămâne pe San Siro, mai ales după ce Higuain a fost adus pentru a completa atacul echipei antrenate de Gattuso. 

Castillejo va ajunge la Milan sub formă de împrumut, pentru care italienii vor plăti trei sau patru milioane de euro. "Diavolii" vor fi obligaţi să achite pentru Samu o sumă de aproximativ 15 milioane de euro vara viitoare, atunci când mutarea va fi definitivă. La aceste sume se adaugă şi Carlos Bacca, pe care cele două echipe l-au evaluat la 7 milioane de euro. 

125 de meciuri are Samu Castillejo în prima ligă din Spania, unde a marcat 10 goluri şi a oferit 17 pase de gol. Poziţia lui de bază este în banda dreaptă, dar poate juca şi în stânga. Rivalul său de pe post va fi alt spaniol, Suso. 

Afla mai multe despre: samu castillejobaccaac milanvillarrealmutareschimbtransferuri 

viewscnt
Articole similare