Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milwaukee Bucks şi Los Angeles Lakers, calificate în semifinalele In-Season Tournament! Spectacol total în NBA, în exclusivitate pe Orange Sport

Milwaukee Bucks şi Los Angeles Lakers, calificate în semifinalele In-Season Tournament! Spectacol total în NBA, în exclusivitate pe Orange Sport

NBA

Comentarii

Milwaukee Bucks şi LA Lakers au făcut show în sferturile de finală din In-Season Tournament şi s-au calificat în semifinale.

Milwaukee Bucks şi Los Angeles Lakers, calificate în semifinalele In-Season Tournament! Spectacol total în NBA, în direct pe Orange Sport

Formaţia din Wisconsin a trecut fără emoţii de New York Knicks, scor 146-122, iar Giannis Antetokounmpo a fost în mare formă! Superstarul grec a reuşit 35 de puncte, 8 recuperări şi 10 assisturi.

De cealaltă parte, LA Lakers a trecut de Phoenix Suns, scor 106-103. LeBron James este în continuare de neoprit, el înregistrând 31 de puncte, 8 recuperări şi 11 pase decisive.

Semifinalele vor putea fi urmărite în exclusivitate la Orange Sport. Iată programul:

  • Milwaukee - Indiana 7 decembrie, 0:00, Orange Sport 1
  • New Orleans - LA Lakers 8 decembrie, 04:00, Orange Sport 1

Ce este NBA In-Season Tournament

Pentru prima oară în istorie, NBA vine cu un format nou, In-Season Tournament, cu scopul de a revitaliza sezonul regular, iar această competiţie a intrat deja pe ultima sa turnantă, fazele finale. Acestea sunt tranmise, în direct şi în exclusivitate, pe Orange Sport.

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a venit în actualul sezon cu noutatea cunoscută drept In-Season Tournament sau Cupa NBA.

Disputat după formatul standard de cupă internă din fotbalul european, In-Season Tournament a trecut de faza grupelor şi a ajuns la rundele eliminatorii ale competiţiei. 

Sferturile de finală se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipei mai bine clasate, urmând ca semifinalele şi finala să se dispute într-un "Final Four" spectaculos, pe T-Mobile Arena, din Las Vegas.

Fiecare jucător al echipei campioane va primi câte 500.000 de dolari, iar învinşii din finală vor fi remuneraţi cu câte 200.000 de dolari.

De altfel, vor fi recompensaţi şi jucătorii echipelor care au pierdut în semifinale, cu câte 100.000 de dolari, dar şi ale celor care au fost învinse în sferturi, cu câte 50.000 de dolari fiecare.

Afla mai multe despre: nbamilwaukee buckslos angeles lakers 

viewscnt
Articole similare