Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mingea oficială a CM 2018 se "transformă" pentru fazele eliminatorii! FOTO&VIDEO | Cu ce minge se va juca în Rusia din optimi

Mingea oficială a CM 2018 se "transformă" pentru fazele eliminatorii! FOTO&VIDEO | Cu ce minge se va juca în Rusia din optimi
galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Campionatul Mondial de fotbal din Rusia se pregăteşte să intre în faza optimilor, iar sponsorul Adidas le-a pregătit o surpriză echipelor care vor ajunge în fazele eliminatorii.

adidas Fotbal lansează astăzi Mingea Oficială de joc pentru etapele eliminatorii ale Cupei Mondiale FIFA 2018 din Rusia. Telstar Mechta vine cu un nou design roşu aprins, inspirat de culorile ţării gazdă, precum şi de atmosfera competitivă specifică etapelor eliminatorii.

Numele Mechta se traduce ca "vis" sau "ambiţie" din limba rusă, iar balonul este construit cu aceleaşi elemente de design ca şi Telstar 18, mingea folosită pentru meciurile din faza grupelor, dar adaptată pentru a reflecta intensitatea şi oportunităţile specifice fazelor eliminatorii. (Aici ai totul despre mingea Adidas TELSTAR 18)


Mingea are o structură nouă, care păstrează cele mai bune elemente din Brazuca, Mingea Oficială a Cupei Mondiale din 2014, în timp ce a fost îmbunătăţită cu noi tehnologii, pentru a maximiza performanţa. A trecut prin teste ample pentru a se asigura că se potriveşte nevoilor celor mai buni jucători din lume. Unele dintre cele mai importante echipe naţionale şi cluburi au fost implicate în procesul de testare.

O evoluţie faţă de Mingile Oficiale din trecut este noul design care prezintă un efect de imprimare metalic şi o grafică texturată proiectate pentru a oferi performanţă şi durabilitate, atât pe stadion, cât şi pe stradă. Sustenabilitatea reprezintă un element cheie al Telstar 18 şi Telstar Mechta, acestea având în componenţă elemente care includ materiale şi ambalaje reciclate.  

Telstar 18 şi Telstar Mechta conţin un cip NFC încorporat – folosit pentru prima dată într-o minge oficială de joc – rezultând cea mai inovatoare minge FIFA World Cup ™ până în prezent. Cipul le permite consumatorilor să interacţioneze cu mingea cu ajutorul unui smartphone. În momentul interacţiunii, fiecare minge generează un identificator unic, deblocând conţinut şi oferind informaţii exclusive pentru utilizator. Experienţa personalizată în funcţie de locaţie afişează detalii specifice fiecărei mingi şi oferă acces la provocările pe care utilizatorii le pot avea în perioada Cupei Mondiale FIFA.

GALERIE FOTO | CELE MAI FRUMOASE FANE DE LA CM 2018

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: telstaradidasminge cm 2018,  

viewscnt
Articole similare