Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministerul Sănătăţii, anchetă după cantonamentul FCSB-ului din Turcia! Echipa a fost exceptată de la carantinare

Ministerul Sănătăţii, anchetă după cantonamentul FCSB-ului din Turcia! Echipa a fost exceptată de la carantinare

FCSB

Comentarii

Revenirea FCSB-ului din Turcia fără a sta în caranatină, la începutul lunii ianuarie, a determinat Ministerul Sănătăţii să deschidă o anchetă.

Ministerul Sănătăţii, anchetă după cantonamentul FCSB-ului din Turcia

La începutul anului, Turcia se afla pe lista galbenă, iar FCSB ar fi trebut să stea în carantină. Totuşi, echipa a fost exceptată de la această măsură, iar Ministerul Sănătăţii a deschis o anchetă acum, conform Gazetei Sporturilor.

"Având în vedere solicitarea dumneavoastră transmisă Ministerului Sănătăţii, vă informăm că în urma cererii unui punct vedere experţilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, vă comunicăm următoarele

În data de 14 ianuarie 2021 membrii delegaţiei sportive FCSB au revenit în România venind din Turcia şi au prezentat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, care desfăşoară activitate pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, dovada participării la o competiţie sportivă internaţională desfăşurată în perioada 03 ianuarie 2021 – 14 ianuarie 2021 în Belek – Antalya. 

De asemenea, managerul general al clubului a declarat că, pentru participarea la această competiţie «au fost efectuate teste COVID-19 pentru toţi jucătorii şi membrii echipei tehice care au participat la turneul Corendon Cup, toate rezultatele find negative»

Ministerul Sănătăţii derulează o anchetă pentru a clarifica toate aspectele legale de cazul semnalat de dumneavoastră", a transmis Ministerul Sănătăţii. 

Ce spunea Gigi Becali despre cantonamentul din Turcia

„Dacă 15 cluburi nu se duc (n.r. - la pregătire în străinătate) pentru că sunt unii proşti nu înseamnă că noi am fentat legea. Nouă ni s-a permis din start, ni s-a zis aşa: «dacă staţi singuri în hotel, aveţi test negativ, călătoriţi cu charter, atunci e OK». Citeşte în lege!

Un avocat important mi-a zis că ce nu e interzis de lege. Înseamnă că e permis. Dacă ar fi scris acolo competiţie internaţională oficială, da, atunci nu aveam ce să facem! Noi am avut invitaţie de la baza sportivă unde am stat!”, spunea Gigi Becali pentru sursa citată, după revenirea echipei din Turcia. 

Afla mai multe despre: fcsbministerul sanatatiifcsb cantonament turcia 

viewscnt
Articole similare