Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Ionuţ Stroe a povestit cu zâmbetul pe buze episodul care l-a făcut "vedetă internaţională". "Se poate întâmpla oricui"

Ministrul Ionuţ Stroe a povestit cu zâmbetul pe buze episodul care l-a făcut "vedetă internaţională". "Se poate întâmpla oricui"

Alte sporturi

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Geaninei Iacob, Look Sport Live, Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, a comentat cu sinceritate momentul celebru petrecut acum o lună şi jumătate, când a apărut, din greşeală, în pantaloni scurţi într-o transmisiune directă.

Timpul a trecut, iar Stroe îşi menţine discursul. E mândru de naturaleţea cu care a tratat situaţia şi spune că, în acest fel, telespectatorii au putut vedea dincolo de sobrietatea şi sinceritatea afişate, de obicei, de oamenii politici:

"După cum vedeţi, am tratat-o cu maximă naturaleţe. E un accident care se poate întâmpla oricui. Această pandemie ne-a făcut să ne adaptăm la lucrul de acasă. Mă sunase Mironică să intru în direct, mi-am pus o cămaşă pe mine, erau pantaloni scurţi. Munceam de acasă, era o duminică dimineaţă şi am vrut să fiu disponibil pentru cei de acasă.

Poate a fost un moment să arăt o latură nevăzută a unui ministru. Şi noi suntem oameni. Şi în situaţia mea au fost foarte mulţi în Europa. Am primit mesaje de susţinere şi simpatie din partea multor personalităţi din România şi a oamenilor, dar şi reacţii din afara ţării şi filmuleţe cu vedete de afară aflate în situaţii similare. Am tratat situaţia cu amuzament şi am trecut peste ea. Asta este...", a declarat Ionuţ Stroe, miercuri, la Look Sport Live.

Cum s-a produs momentul cu pricina

Apoi, omul care are pe mâini destinele sportului românesc a oferit detalii despre modul în care s-a ajuns la situaţia intens comentată pe internet şi nu numai. Era duminică dimineaţă, a preferat un cadru ceva mai relaxat, iar problemele au plecat de la o sticlă de apă pe care a pus-o pe laptop:

"Era un laptop pe care din comoditate l-am aşezat pe un scaun, nu pe birou. Am pus o sticlă de apă plată care să susţină acest laptop şi s-a creat o pârghie...Nu am văzut transmisiunea live, pentru că dacă i-aş fi văzut reacţia lui Mironică aş fi făcut gestul (n.r. să arate că erau pantaloni scurţi) pe care l-am făcut ulterior... Sunt alte lucruri mult mai grave decât această situaţie. Am apărut în Marca, As, Paris Match... Au fost multe publicaţii internaţionale care au tratat subiectul. N-aş fi vrut, dar asta e. Îmi doream să apar în alte ipostaze, dar ei eu tratat mult mai relaxat acest subiect", a mai declarat Ionuţ Stroe.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare