Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Sportului din Italia vorbeşte despre o nouă amânare în Serie A. Apar noi restricţii

Ministrul Sportului din Italia vorbeşte despre o nouă amânare în Serie A. Apar noi restricţii

Serie A

Comentarii

Pe 18 martie, Ministrul Sportului din Italia anunţa că Serie A s-ar putea relua pe 3 mai. Vincenzo Spadafora a reevaluat situaţia şi spune că acest lucru nu este posibil. Mai mult, apar noi restricţii în sportul italian.

''Reluarea meciurilor din Serie A la începutul lunii mai este o solutie nerealistă. Voi propune extinderea restricţiilor pentru toate competiţiile sportive. Mă refer şi la antrenamente, aici nu se intervenise pentru că mai exista posibilitatea ca Jocurile Olimpice să  aibă loc'', a declarat Spadafora pentru La Repubblica.

Oficialul italian a lansat şi un avertisment către conducătorii marilor cluburi din Serie A.

''Sportul nu este doar fotbal, iar fotbalul nu este doar Serie A. Voi propune un plan extraordinar de 400 de milioane de euro dedicat sportului de bază, asociaţiilor de amatori din teritorii. Sunt sigur că va fi unul dintre motoarele renaşterii.

De la Serie A, pe de altă parte, mă aştept la o dorinţă serioasă de schimbare. Marile cluburi trăiesc într-o bulă, deasupra mijloacelor pe care le au, şi asta pornind doar de la  salariile de milioane de euro ale jucătorilor. Aceste cluburi trebuie să înţeleagă că nimic după această criză nu poate fi ca înainte”, a adăugat Spadafora.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare