Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a fost ignorat de Şahtior Doneţk: „Am sunat eu să merg şi gratis!”. Episodul neştiut din cariera bogată a antrenorului

Mircea Lucescu a fost ignorat de Şahtior Doneţk: „Am sunat eu să merg şi gratis!”. Episodul neştiut din cariera bogată a antrenorului
Comentarii

Mircea Lucescu (59 de ani) a dezvăluit un episod cu fosta echipă, Şahtior Doneţk, în prim plan.

Lucescu povesteşte cum în trecut a încercat să ajungă la Şahtior Doneţk, chiar şi gratis, doar că turcii aveau alte planuri şi i-au ignorat propunerea.

Într-un interviu cu jurnalistul ucrainean Igor Ţîganik, la Football Hub, antrenorul în vârstă de 75 de ani a făcut o dezvăluire. „După naţionala Turciei, aveam nevoie de pauză, din cauza unor probleme de sănătate. Voiam să fiu acasă. Apoi, am sunat la Şahtior de mai multe ori şi mi-am oferit ajutorul. Gratis! Creşterea tinerilor jucătorilor e complicată. Îmi doream să muncesc şi simţeam că mai pot", a declarat „Il Luce".

Şahtior l-a refuzat de fiecare dată: „A ales o altă cale". A recunoscut însă că „Şahtior a mers pe drumul corect".

Mircea Lucescu, în plină glorie la 75 de ani

Tehnicianul a devenit ambasadorul naţionalei Ucrainei.
Înainte de a fi numit ambasador, "Il Luce" a fost selecţioner al României, între 1981 şi 1986, şi al Turciei, între 2017-2019. Totuşi, antrenorul a recunoscut că a făcut o greşeală când i-a preluat pe turci, ca mai apoi să facă pasul la Dinamo Kiev, echipă cu care a cucerit toate trofeele interne în acest sezon.

Afla mai multe despre: mircea lucescusahtior donetk 

viewscnt
Articole similare